Στο νοσοκομείο κατέληξε με ελαφρά τραύματα 21χρονος, μετά από την επίθεση που δέχθηκαν χθες βράδυ φοιτητές του ΤΕΠΑΚ από άγνωστους στην εκδήλωση της ΦΕΤΕΠΑΚ και της Accept – ΛΟΑΤΙ Κύπρου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι εξετάσεις είναι εντατικές και έχει συσταθεί ανακριτική ομάδα που ασχολείται με αυτή τη «σοβαρή υπόθεση». Την ίδια ώρα αξιολογούνται κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, μαρτυρίες, καταθέσεις από τους φοιτητές και άλλες πληροφορίες που έχει στα χέρια της η Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταδικάζει την επίθεση κουκουλοφόρων σε εκδήλωση της Accept ο Χριστοδουλίδης

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, 10 πρόσωπα, τα οποία έφεραν κουκούλες, μάσκες, γάντια και σκουρόχρωμα ρούχα εισήλθαν εντός του αμφιθεάτρου και άρχισαν να φωνάζουν ομοφοβικά συνθήματα και διάφορες βωμολοχίες. Ένας από αυτούς άρπαξε τον πυροσβεστήρα, που βρισκόταν στην αίθουσα, και άρχισε να ρίχνει προς τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Accept: Ακροδεξιά στοιχεία πίσω από το περιστατικό στο ΤΕΠΑΚ

Η Αστυνομία επενέβη άμεσα, έσπευσε αμέσως στη σκηνή με αξιωματικό και μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων καθώς περίπολα της Άμεσης Δράσης, όπου άρχισαν εξετάσεις τόσο στη σκηνή όσο και στη γύρω περιοχή με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, για τα μέλη της δύναμης αυτή η υπόθεση θεωρείται πάρα πολύ σοβαρή και είναι καταδικαστέα.