Σάλος ξέσπασε στην Αργεντινή όταν κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται μία ομάδα ανδρών να χρησιμοποιούν ένα βόα ως σχοινί για άλματα. Δύο από τους άγνωστους άνδρες φαίνονται να κρατούν τον τεράστιο βόα από το λαιμό και την ουρά, καθώς ένας τρίτος άνδρας στέκεται ανάμεσά τους σε ένα χωματόδρομο στην αγροτική Αργεντινή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι δύο άνδρες άρχισαν να κουνάνε βίαια το φίδι, επιτρέποντας στον τρίτο άνδρα να χοροπηδά πάνω-κάτω, καθώς το σώμα του φιδιού περνούσε από κάτω του. Και οι τρεις άνδρες καθώς και ο εικονολήπτης ακούγονται να γελούν καθώς το αβοήθητο ζώο αναγκάζεται να υπομείνει τη μεταχείριση.

Η δοκιμασία συνεχίζεται για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι που ο άλτης πιάνει τα πόδια του πάνω στον βόα και πέφτει στο έδαφος γελώντας. Το στόμα του φιδιού φαίνεται ορθάνοιχτο, πιθανώς προσπαθώντας να δαγκώσει τον άνδρα που το κρατάει σφιχτά από το λαιμό.

Σοκαρισμένοι οι θεατές

Όσοι είδαν το βίντεο χαρακτήρισαν τους συμμετέχοντες κακοποιητές ζώων. Ένας χρήστης έγραφε: «Αλλά τι θα τους συμβεί; Αυτό είναι κακοποίηση ζώων.» Ένας άλλος έγραψε: «Και αναρωτιόμαστε γιατί οι άνδρες ζουν λιγότερα χρόνια.»

Άλλος ένας πρόσθεσε: «Τι ηλίθιοι, δεν πρέπει να το κάνετε αυτό με ένα ζώο», ενώ ένας άλλος είπε: «Το μόνο αποδεκτό τέλος σε αυτό το βίντεο είναι να τους καταπιεί όλους ο βόας.» «Αυτό είναι κακοποίηση και καθόλου αστείο», κατέληξε ένας άλλος.

in.gr