• Σύγχρονες υπηρεσίες, tailor made προσέγγιση, κουλτούρα ευελιξίας και αμεσότητας

Η Primetel είναι ο ιδανικός συνεργάτης για την ψηφιακή μετάβαση: Τόσο μεγάλος ώστε να παρέχει σιγουριά με την εμπειρία, τους ανθρώπους και την τεχνογνωσία, αλλά και τόσο συγκεκριμένος που έχει τη δυνατότητα της προσωπικής μακρόχρονης προσωπικής δέσμευσης. Αυτό τονίζει στο Ιnsider η Chief Operating Officer της εταιρείας, Μαρίνα Παπανικολάου, η οποία αναφέρεται στις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει η Primetel καθώς και στις επενδύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Τι ρόλο διαδραματίζει η Primetel στη μετάβαση της Κύπρου στη ψηφιακή εποχή;

Στην Primetel, η δουλειά μας είναι ακριβώς να αξιοποιούμε την πιο σύγχρονη, ψηφιακή τεχνολογία ώστε να πολλαπλασιάζουμε τις δυνατότητες των πελατών μας, οικιακών και επιχειρηματικών.

Καταλαβαίνουμε πόσο κρίσιμη είναι η συμμετοχή της Κύπρου στον ψηφιακό μετασχηματισμό της παγκόσμιας οικονομίας και επενδύουμε στην αναβάθμιση των δικτύων και στην καινοτομία με έμφαση σε νέες τεχνολογίες αιχμής. Η επένδυση σε υποδομές νέας γενιάς είναι απαραίτητη για να διατηρηθεί ζωντανή η ανταγωνιστικότητα της κυπριακής οικονομίας, ενώ η ανάπτυξη νέων ψηφιακών εφαρμογών και υπηρεσιών θα δώσει την απαραίτητη ώθηση στην επιχειρηματική ζωή.

Σήμερα είμαστε στην κορυφή των επιχειρηματικών τεχνολογικών λύσεων, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στον ψηφιακό μετασχηματισμό. με πελάτες εκατοντάδες μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά και πλήθος κρατικών φορέων. Είμαστε από τις πρώτες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στον χώρο του Business ICT solutions, έχοντας τη δυνατότητα να παραδώσουμε κάθε τηλεπικοινωνιακό και τεχνολογικό έργο, ακόμη και τα πιο σύνθετα.

Τι είναι αυτό που θεωρείτε ότι αποτελεί το συγκριτικό σας πλεονέκτημα σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό;

Είμαστε ο ιδανικός συνεργάτης για την ψηφιακή μετάβαση: Τόσο μεγάλος ώστε να παρέχουμε σιγουριά με την εμπειρία, τους ανθρώπους και την τεχνογνωσία μας, αλλά και τόσο συγκεκριμένος που έχει τη δυνατότητα της προσωπικής μακρόχρονης προσωπικής δέσμευσης. Ξέρουμε πώς να απαντάμε στις ανάγκες της σημερινής επιχείρησης που θέλει να περάσει στο επόμενο επίπεδο του ψηφιακού της μετασχηματισμού.

Δεν προσφέρουμε μία λύση που ταιριάζει σε όλους, καθώς η φύση των θεμάτων της ψηφιακής τεχνολογίας είναι ιδιαίτερη. Φροντίζουμε να μαθαίνουμε καλά τους πελάτες μας, τα συστήματα και τις ανάγκες τους. Πιστεύουμε και εφαρμόζουμε tailor made solutions, μοναδικά σχεδιασμένες λύσεις για κάθε ψηφιακό τεχνολογικό και τηλεπικοινωνιακό project.

Ξέρετε, τίποτε δεν σταματά, ούτε στη ψηφιακή ζωή! Γι’ αυτό, παρέχουμε διαρκή εξυπηρέτηση, αμεσότητα και ευελιξία μετά την πώληση. Έχει σημασία να είμαστε δίπλα στον πελάτη μας, διαθέσιμοι, χωρίς καθυστερήσεις και γραφειοκρατία, να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα, να παρέχουμε ασφάλεια και ηρεμία, ώστε να μπορεί και αυτός να κάνει καλά τη δική του δουλειά. Προσφέρουμε ευέλικτες, ποιοτικές και τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες, σε προσιτές τιμές για όλους και διευρύνουμε συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων μας απαντώντας στις αυξανόμενες ανάγκες των συνδρομητών μας.

Τι ψηφιακές υπηρεσίες και λύσεις προσφέρετε σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά και τι νέο θα δούμε στο προσεχές μέλλον;

Απαντούμε στις αυξανόμενες ανάγκες των συνδρομητών μας, εμπλουτίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες μας: Από το διαδίκτυο και τη σταθερή τηλεφωνία στην τηλεόραση και πιο πρόσφατα στην κινητή αλλά και με εξειδικευμένες υπηρεσίες και εφαρμογές για επαγγελματίες και επιχειρήσεις όπως M2M, cloud, DDoS και λύσεις ICT.

Αναπτύσσουμε διαρκώς νέα ψηφιακά εργαλεία για να βοηθήσουμε τους συνδρομητές μας να κάνουν περισσότερα, ανέπαφα, πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά στις απαιτητικές συνθήκες της νέας εποχής που επιτάσσουν απρόσκοπτη επικοινωνία και ασφάλεια με την ψηφιακή τεχνολογία στο επίκεντρο.

Στο πλαίσιο αυτό, αναβαθμίσαμε ήδη την εταιρική μας εφαρμογή και ιστοσελίδα. Απλοποιήσαμε τη διαδικασία σύνδεσης που μπορεί πλέον να γίνει από το κινητό σε 3 μόνο απλά βήματα και προσθέσαμε νέα κανάλια επικοινωνίας και εξυπηρέτησης μέσω social media και εφαρμογών δικτύωσης όπως Facebook messenger, WhatsApp, Viber, email καθώς και Live chat. Σήμερα έχουμε τη δυνατότητα να διαχειριστούμε κάθε ανάγκη του πελάτη ηλεκτρονικά, γρήγορα και με ασφάλεια, από την οθόνη του. Στο αναβαθμισμένο περιβάλλον υψηλής λειτουργικότητας και ευκολίας του MyPrimetel Selfcare, ιδιώτες και επιχειρήσεις μπορούν να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς τους, αλλά και να διαμορφώνουν τα προγράμματά τους χωρίς ούτε μία φορά να απαιτηθεί η φυσική τους παρουσία, είτε για την εξυπηρέτηση, είτε για τις αγορές τους. Σε αυτή την κατεύθυνση άλλωστε, φέραμε πρώτοι στην Κύπρο την eSIM, την νέα ψηφιακή κάρτα που προσφέρει νέες δυνατότητες και ευελιξία για χρήση περισσότερων αριθμών στην ίδια συσκευή αλλά και άμεση ενεργοποίηση μέσω κωδικού QR σε όλα τα προγράμματα κινητής.

Είμαστε βέβαιοι πως η περαιτέρω ανάπτυξη των δικτύων νέας γενιάς, τόσο στην κινητή όσο και στην σταθερή θα προωθήσει περαιτέρω τη δυναμική ανάπτυξη της Primetel προσφέροντας στους συνδρομητές μας την καλύτερη εμπειρία που είχαν ποτέ.

To αναπτυξιακό σας πρόγραμμα σε δίκτυα και υποδομές θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Τι ποσά επενδύσατε μέχρι σήμερα;

Το καύσιμο της Primetel είναι η καινοτομία. Είμαστε η πρώτη ιδιωτική εταιρεία που εγκατέστησε υπόγειο δίκτυο οπτικών ινών κατά μήκος των αυτοκινητοδρόμων. Η πρώτη που ένωσε την Κύπρο με δύο διεθνή υποθαλάσσια καλώδια. Η πρώτη που εγκατέστησε δίκτυα οπτικών ινών.

Από τους πρώτους που απέκτησαν πιστοποίηση για Data Center και καθιέρωσαν το voice στην Κύπρο. Ακολουθούμε με συνέπεια τη στρατηγική μας δέσμευση για συνεχή εξέλιξη, σταθερή επένδυση στο δίκτυό και υποδειγματική διεύρυνση των ποιοτικών υπηρεσιών που παρέχουμε.

Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων σε υποδομές και δίκτυα νέας γενιάς που θέτουν τις βάσεις για την επόμενη μέρα. Υλοποιούμε συστηματικά ένα φιλόδοξο επενδυτικό πρόγραμμα που μας καθιστά ως πρωτοπόρο ψηφιακό πάροχο της Κύπρου.

Είμαστε υπερήφανοι για το νέο, υπερσύγχρονο δίκτυο κινητής με παγκύπρια κάλυψη, κορυφαία ταχύτητα και επιδόσεις, καθώς και το Primetel Fiber, το δίκτυο οπτικών ινών που επεκτείνεται σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα προσφέροντας υψηλότερες ταχύτητες, μεγαλύτερη σταθερότητα και τεράστια χωρητικότητα.

Πως βιώνετε τον ανταγωνισμό που υπάρχει και από το εξωτερικό;

Παρά τον ανταγωνισμό και τις αντίξοες συνθήκες τα τελευταία χρόνια, συνεχίζουμε να ισχυροποιούμε τη θέση μας και να εξελισσόμαστε διαρκώς, εμπλουτίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες και τις υποδομές μας.

Ο ανταγωνισμός προχωρά με τη δική του στρατηγική και προτεραιότητες και αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Αντίθετα, όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλουμε στη ψηφιακή μετάβαση της χώρας μας, καθώς δημιουργεί τεράστιες δυνατότητες για το μέλλον. Είμαστε μια κυπριακή εταιρεία και μας ενδιαφέρει να γίνει η Κύπρος ένα τεχνολογικό, ψηφιακό hub για την περιοχή. Παίζουμε το ρόλο μας στην κοινή προσπάθεια και θεωρούμε ότι μια τέτοια εξέλιξη θα ωφελήσει όλους.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

www.primetel.com.cy