«Bank of Cyprus Spotlights the Cyprus’ 2024 Best Workplaces™ List by Great Place To Work®» είναι το σλόγκαν και της φετινής διοργάνωσης, την οποία θα αναδείξει η Τράπεζα Κύπρου στηρίζοντας την προβολή των εταιριών που θα ενταχθούν στην λίστα αυτή.

Υποψήφιες για συμπερίληψη στη λίστα είναι όλες οι εταιρίες, που είχαν πετύχει την πιστοποίησή τους το 2023 και το κριτήριο επιτυχίας τους, είναι αποκλειστικά το αποτέλεσμά τους στην έρευνα Trust Index©. Λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό προσωπικού, η λίστα αναγνωρίζει τις καλύτερες για το εργασιακό τους περιβάλλον εταιρίες, σε 3 κατηγορίες.

Ο Γιάννης Ιωάννου, Manager People & CEO Office της Τράπεζας Κύπρου επισήμανε ότι ο στόχος κάθε εταιρίας πρέπει να είναι η υλοποίηση της στρατηγικής της μέσω καλών πρακτικών που έχουν επίκεντρο τα στελέχη της. Αυτό αποτελεί την ορθή κατεύθυνση προς την επιτυχία, πρόσθεσε, εστιάζοντας στην ισχυρή εταιρική κουλτούρα. «Πέρα από την επιτυχημένη πορεία που αναπόφευκτα δημιουργείται, κάθε τέτοια εταιρία προσφέρει πίσω στην κοινωνία οφέλη που αντικατοπτρίζουν την ισχύ της και την εταιρική της κουλτούρα» τόνισε, προσθέτοντας παράλληλα, πως «η στήριξη αυτού του διεθνούς και αξιόπιστου θεσμού, αποτελεί τη συνεισφορά της Τράπεζας στην επιχειρηματική κοινότητα και στην οικονομία του τόπου ευρύτερα».

Ο Γενικός Διευθυντής του Great Place To Work®, Κυριάκος Ιακωβίδης δήλωσε: «Η ταύτιση του θεσμού της ‘’εθνικής λίστας’’ των καλύτερων εταιριών, σε ότι αφορά το εργασιακό τους περιβάλλον, με την Τράπεζα Κύπρου, είναι για εμάς στρατηγικής σημασίας και αξίας. Είμαστε σίγουροι πως η στήριξη της Τράπεζας και του «Φιλελεύθερου», Insider και philenews.com ως συνεργάτες επικοινωνίας, θα ενδυναμώσει το θεσμό αυτό».

Η ανακοίνωση της λίστας και η προβολή των εταιριών που έχουν εξασφαλίσει θέση σε αυτή, θα δοθεί στη δημοσιότητα  στις 14 Μαρτίου ενώ σημαντικό γεγονός αποτελεί η τελετή βράβευσης που θα γίνει στις 17 Μαΐου.

Το Great Place Τo Work® είναι ένας διεθνής οργανισμός με ερευνητικά εργαλεία αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος επιχειρήσεων και συμβουλευτικές υπηρεσίες με στόχο τη δημιουργία κουλτούρας υψηλής δέσμευσης και υψηλής απόδοσης  των εργαζομένων. 10,000 εταιρείες σε 70 χώρες χρησιμοποιούν κάθε χρόνο τις υπηρεσίες μας και διεκδικούν πιστοποίηση Great Place To Work®.