Το Συνέδριο Best Invest, μια από τις κορυφαίες διεθνείς πλατφόρμες για επενδύσεις στην Κύπρο, διοργανώνεται από το 2015 και συγκεντρώνει εκπροσώπους από διάφορους κλάδους της επιχειρηματικής δραστηριότητας, σημαντικούς παράγοντες της αγοράς, επενδυτές, αναλυτές, κυβερνητικούς αξιωματούχους και επιχειρηματικούς συνδέσμους, δημόσια πρόσωπα και μέσα ενημέρωσης.

Τα κύρια θέματα του Συνεδρίου για το 2024 είναι:

  • Οικονομικές προοπτικές και προβλέψεις για την Κύπρο
  • Επενδύσεις στην Τεχνητή Νοημοσύνη (AI)
  • Γέφυρες Παγκόσμιας Συνεργασίας: Αξιοποίηση των Δυνατοτήτων Αμοιβαίων Επενδύσεων μεταξύ Κύπρου και Αναδυόμενων Αγορών (Διμερείς συναντήσεις Κύπρος-Καζακστάν, Κύπρος-Αρμενία)
  • Παρουσίαση Έργων Ακινήτων
  • Δίκτυο Επαγγελματικών Συναντήσεων Business Meets Tech

Στο πλαίσιο των συζητήσεων, οι ομιλητές θα παρουσιάσουν μια ολοκληρωμένη επισκόπηση των οικονομικών προοπτικών της Κύπρου, διευκολύνοντας τη λήψη ενημερωμένων αποφάσεων και τον στρατηγικό σχεδιασμό μεταξύ των συνέδρων του συνεδρίου. Ένα από τα πάνελ θα εξερευνήσει τον δυναμικό κόσμο των επενδύσεων σε Τεχνητή Νοημοσύνη, αποκαλύπτοντας τάσεις, ευκαιρίες και προκλήσεις στις επιχειρήσεις που την αξιοποιούν. Στόχος είναι να αποκτηθούν γνώσεις από τους ειδικούς για την πλοήγηση στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης προς την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό.

Ένα άλλο πάνελ θα καλύψει τις στρατηγικές συνεργασίες, επισημαίνοντας τις ευκαιρίες αμοιβαίων επενδύσεων μεταξύ Κύπρου και Καζακστάν, Αρμενίας, Ουзбеκιστάν, Σερβίας, Γεωργίας, Ρουμανίας, Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σαουδικής Αραβίας, Ινδίας και Κίνας. Οι ειδικοί θα μοιραστούν τις γνώσεις τους σχετικά με τις αμοιβαίες ευκαιρίες ανάπτυξης και τις στρατηγικές για επιτυχημένες διασυνοριακές συνεργασίες.

Εταίρος της εκδήλωσης – Freedom Finance Europe, Υποστηρικτές – Leon MFO Investments Ltd, Aristo Developers.

Χορηγοί Επικοινωνίας Insider, insider.com.cy και en.philenews.com

Το επιχειρηματικό πρόγραμμα του Συνεδρίου θα ολοκληρωθεί με μια ειδική εκδήλωση δικτύωσης Business Meets Tech, η οποία θα βοηθήσει τους συνέδρους να συνδεθούν με άλλους ηγέτες στους κλάδους της τεχνολογίας και μη, ακολουθούμενη από το τελικό Πάρτι του Συνεδρίου.

Το πρόγραμμα και η εγγραφή στην εκδήλωση: https://vkcyprusinvest.com/

Πληροφορίες για τους ομιλητές: https://vkcyprusinvest.com/

Εγγραφές: Lusine Mirzoyan ([email protected], τηλ 99195493)