Στα πρώην κεντρικά γραφεία του Ομίλου Στεφανίδη, τα οποία βρίσκονται πριν το The Mall of Cyprus άρχισαν οι εργασίες για την κατασκευή του δεύτερου Jumbo στην πρωτεύουσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προχωρούν οι διαδικασίες για το νέο Jumbo

Συγκεκριμένα το πρώην Showroom Mazda στην είσοδο της Λευκωσίας γίνεται Jumbo μετά από μια περίοδο που πάγωσαν οι εργασίες λόγω πανδημίας. Το 2ο Jumbo της πρωτεύουσας θα διαθέτει 331 χώρους στάθμευσης εκ των οποίων οι 33 θα είναι για ΑμεΑ. Τα συγκεκριμένο ακίνητο αποτελείται από ισόγειο εμβαδού 5184 τ.μ., όροφο 4599 τ.μ. και υπόγειο 2565 τ.μ., και φαντάζει ως ιδανική επιλογή με δεδομένο ότι τα καταστήματα της εταιρείας παιχνιδιών είναι μεγάλα σε μέγεθος. Στην οροφή του κτιρίου θα διαμορφωθεί χώρος στάθμευσης με μεταλλικά στέγαστρα, επικαλυμμένα με φωτοβολταïκά πάνελ και το κατάστημα θα διαθέτει συνολικό ωφέλιμο εμβαδόν χώρου πωλήσεων 10.476 τμ.

Παράλληλα, βρίσκεται σε περιοχή με τεράστια εμπορική κίνηση κάτι που θα βοηθήσει την εταιρεία να προσελκύσει το καταναλωτικό κοινό. Από την άλλη όμως, η περιοχή ήδη αντιμετωπίζει πρόβλημα πυκνής τροχαίας κίνησης και η λειτουργία ενός ακόμα μεγάλου καταστήματος που θα προσελκύσει τους καταναλωτές, ενδεχομένως να επιδεινώσει την κατάσταση. Στα θετικά η έκταση που διαθέτει το ακίνητο για δημιουργία χώρου στάθμευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Jumbo: Τον Σεπτέμβριο στο Ισραήλ και το νέο κυπριακό κατάστημα

Να υπενθυμίσουμε επίσης πως η εταιρεία Jumbo αγόρασε τα πρώην κεντρικά γραφεία του Ομίλου Στεφανίδη, τα οποία βρίσκονται πριν το The Mall of Cyprus, από την Μονάδας Real Estate Management (REMU) της Τράπεζας Κύπρου, για αρκετά χρόνια. Η τράπεζα το κοστολογούσε στα 18.3 εκατ. ευρώ.