H ολοκλήρωσή κάθε έτους σηματοδοτεί την αφορμή για ανασκόπηση και απολογισμό της χρονιάς. Έτσι, η κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων της Λεμεσού, Property Gallery, μοιράζεται μερικές από τις πιο αξιοσημείωτες στιγμές της εταιρείας, οι οποίες έλαβαν χώρα το 2019, που δικαιολογημένα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο επιτυχημένα έτη για την εταιρεία.
Το 2019, η Property Gallery ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη, εγκαινιάζοντας νέα καινοτόμα έργα και λαμβάνοντας πολυάριθμες διεθνείς διακρίσεις. Παράλληλα προέβη σε μια σειρά συνεργασιών με διάφορες τοπικές αθλητικές ομάδες και φιλανθρωπικές οργανώσεις σε μια προσπάθεια να προσφέρει εμπράκτως στην τοπική κοινότητα. Οδεύοντας πλέον και επισήμως στο 2020 δίνεται η αφορμή για έναν απολογισμό κατά τον οποίο θα δοθεί έμφαση στα ορόσημα της Property Gallery εντός του παρελθόντος έτους.
Η Property Gallery είναι μια εταιρεία η οποία διακρίνεται για τη σαφή της δέσμευση στην επιλογή και υλοποίηση φιλόδοξων και εντυπωσιακών έργων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και στον σχεδιασμό. Ως εταιρεία προσφέρει πολυτελή οικιστικά ακίνητα, σε ορισμένες από τις πιο προνομιακές συνοικίες της Λεμεσού, σύγχρονα εμπορικά κτήρια με άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις, που προορίζονται για επιχειρηματικές αναπτύξεις, καθώς και κτήρια μεικτής χρήσης στα οποία συνδυάζονται αρμονικά, σύγχρονα γραφεία με πολυτελή και άνετα καταλύματα.
Επισημαίνεται ότι το 2019 σηματοδότησε για την Property Gallery την αφετηρία για την κατασκευή μιας σειράς εμβληματικών έργων, ανάμεσα στα οποία συμπεριλαμβάνονται το πολυβραβευμένο έργο Dream Tower, το υπερσύγχρονο έργο μεικτής χρήσης Nereus Tower και το εμπορικό κτήριο Avenue 15, που βρίσκεται στην καρδιά της πολυσύχναστης πόλης της Λεμεσού. Παράλληλα εγκαινιάστηκε και μια σειρά αναπτύξεων, η οποία περιλαμβάνει κτήρια κατοικιών, όπως οι Residences Z, Venera Residences, Caelia Residences, καθώς και 3 υπερσύγχρονα αναπτυξιακά έργα (Omega Residences, Alfa Residences και Delta Residence) τα οποία εξελίσσονται, κοντά στην παραλία Δασούδι, τοποθετημένα στις πιο προνομιακές περιοχές της Λεμεσού.
Η καινοτομία των νέων έργων της εταιρείας, καθώς και οι εξαιρετικά υψηλές προδιαγραφές ποιότητας που εφαρμόζει στις αναπτύξεις της η Property Gallery, δημιούργησαν τις προοπτικές, έτσι ώστε να τιμηθεί με την απονομή έξι βραβείων και τρεις υποψηφιότητες στον θεσμό των διεθνών Property Awards, όπου αναμετρήθηκε επάξια με ορισμένους από τους καλύτερους επαγγελματίες ακινήτων ολόκληρης της Ευρώπης. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την απονομή των βραβείων, το βραβευμένο έργο Dream Tower συγκέντρωσε τρία αυτόνομα βραβεία, μεταξύ των οποίων αυτό για τον καλύτερο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό πολυκατοικίας και αυτό της καλύτερης ανάπτυξης πολυκατοικίας. Παράλληλα τρία ακόμα έργα της εταιρείας, το Z Residence, το Avenue 15 και το Venera Residences, τιμήθηκαν επίσης με βραβεία.
Πέραν των βραβεύσεων, της εξέλιξης και των διακρίσεων τον περασμένο χρόνο, η Property Gallery είχε την ευκαιρία να συμμετέχει σε μια σειρά διεθνών εκθέσεων του τομέα της, ενώ την ίδια στιγμή είχε ενεργή παρουσία σε ορισμένες καταξιωμένες και διεθνείς επιχειρηματικές εκδηλώσεις του τομέα τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Συγκεκριμένα η Property Gallery έκανε έντονη την παρουσία της σε επιχειρηματικές εκδηλώσεις στο Μονακό, στις Κάννες, στην Κίνα, στο Χονγκ Κονγκ, στη Ρωσία, στην Ουκρανία και στη Βομβάη.
Η παρουσία της Property Gallery στις συγκεκριμένες επιχειρηματικές εκδηλώσεις οι οποίες εστίαζαν στους τομείς των επενδύσεων και των ακινήτων τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, έδωσαν στην εταιρεία την ευκαιρία να παρουσιάσει τα βραβευμένα έργα της, καθώς και τις ιδιαίτερα ελκυστικές επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει η Κύπρος.
Επιπρόσθετα η Property Gallery το 2019, καταβάλλοντας συνεχιζόμενες προσπάθειές για ενεργή συμβολή στην τοπική κοινότητα, συμμετείχε για όγδοη συνεχή χρονιά στην ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση του Four Seasons Hotel, όπου συγκεντρώθηκαν οικογένειες και παιδιά, προκειμένου να απολαύσουν μια ημέρα εορταστικών δραστηριοτήτων ενόψει της χριστουγεννιάτικης περιόδου.
Στο ίδιο πλαίσιο κοινωνικής προσφοράς η Property Gallery, το περασμένο έτος, συνέδεσε το όνομά της με δύο τοπικές αθλητικές ομάδες, προσφέροντας υποστήριξη ως κύριος χορηγός των ομάδων γυναικών βόλεϊ Apollon και της Εθνικής ομάδας καράτε, παίδων, εφήβων και U21, που συμμετείχαν εκπροσωπώντας την Κύπρο στο XI παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε του 2019, στο Σαντιάγκο της Χιλής.
Τέλος, σημειώνεται, ότι φέτος η Property Gallery ανέλαβε να υποστηρίξει ως Χρυσός Χορηγός την ομάδα Autolife, την κυπριακή ομάδα αγώνων εκτός δρόμου, που πρόκειται να αγωνιστεί στο Ράλι Ντακάρ του 2020 στη Νότιο Αμερική.
Το 2019 ήταν ένα διάστημα παραγωγικό και γεμάτο αξιοσημείωτες επιτυχίες για την εταιρεία Property Gallery. Η κατά κοινή παραδοχή επιτυχημένη χρονιά, ωστόσο, δεν θα ήταν εφικτή χωρίς το άοκνο έργο της ομάδας των εμπειρογνωμόνων της εταιρείας σε συνάρτηση με την υποστήριξη των αξιόλογων πελατών της, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Με αυτά τα στοιχεία, η εταιρεία δηλώνει ότι ατενίζει το μέλλον, προσδοκώντας σε ένα καθόλα καλύτερο και εξίσου μεγαλειώδες 2020.