Πράσινο φως άναψε η περιβαλλοντική αρχή για την ανέγερση νέου πράσινου ξενοδοχείου στην παραλιακή ακτή της κοινότητας Μουταγιάκα από την  εταιρεία Issa Bross Cyprus Hotels Ltd.

Το νέο ξενοδοχείο θα είναι τεσσάρων αστέρων, πέντε ορόφων και δυναμικότητας 54 δωματίων και 106 κλινών 

Η νέα πράσινη ξενοδοχειακή μονάδα «Aquarius Beach Hotel» θα αναπτυχθεί στη θέση του υφιστάμενου ξενοδοχείου δύο αστέρων «Aquarius Beach Hotel» το οποίο θα κατεδαφιστεί. Η υφιστάμενη κατασκευή αποτελείται από υπόγειο και ισόγειο χώρο καθώς και δύο ορόφους με κλίνες.

Η ξενοδοχειακή μονάδα θα αποτελείται από υπόγειο χώρο (Χώρος στάθμευσης, Γυμναστήριο, ΣΠΑ, χώρος αποθήκευσης), ισόγειο χώρο (χώροι κοινής ωφέλειας, εστιατόρια), μεσοπάτωμα (χώροι αποθήκευσης και συντήρησης). Θα αποτελείται επίσης από τρεις ορόφους με κλίνες και παιδότοπο ενώ ο τελευταίος όροφος θα αποτελεί το μηχανολογικό όροφο.

Σκοπός της προτεινόμενης ανάπτυξης είναι να παρέχει ένα μοναδικό συνδυασμό υπηρεσιών ολοκληρωμένου τουρισμού που στοχεύουν να προσφέρουν ένα πλήρες πακέτο διαμονής σε κάθε άτομο.

Οι κατασκευαστικές εργασίες του έργου αναμένεται να διαρκέσουν δύο χρόνια μετά την εξασφάλιση όλων των απαιτούμενων αδειών.  Το εκτιμώμενο κόστος υπολογίζεται στα €8 εκατ.