Ο Invest Cyprus συμμετείχε σε υψηλού επιπέδου συνάντηση με αντιπροσωπεία αποτελούμενη από κρατικά επενδυτικά ταμεία από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, παρουσιάζοντας επενδυτικές προτάσεις της Κύπρου που ενδεχόμενα να ενδιαφέρουν τους επενδυτές από τα ΗΑΕ.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, κατά την παραμονή της στην Κύπρο η αντιπροσωπεία των ΗΑΕ πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και υπηρεσιακούς παράγοντες της Κύπρου.

Της αποστολής των ΗΑΕ ηγήθηκε ο Βοηθός Υπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για Οικονομικές και Εμπορικές Υποθέσεις των ΗΑΕ, Σαίντ αλ Χατζερί, ο οποίος συναντήθηκε και ιδιαιτέρως με τον κ. Χριστοδουλίδη.

Στη συνάντηση εκ μέρους του Invest Cyprus παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Ευγένιος Ευγενίου και ο Γενικός Διευθυντής του Μάριος Ταννούσης, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τρόπους για προώθηση των επενδύσεων των ΗΑΕ στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, ο Invest Cyprus παρουσίασε επενδυτικές προτάσεις της Κύπρου που ενδεχόμενα να ενδιαφέρουν τους επενδυτές από τα ΗΑΕ, σημειώνεται.

ΚΥΠΕ