Πωλητήριο σε τουριστικό συγκρότημα διαμερισμάτων στον Δήμο Αγίας Νάπας έβαλε η Altamira, ορίζοντας ως ενδεικτική τιμή πώλησης το ποσό του €1,1 εκατ. Το συγκρότημα τοποθετείται περί τα 160 μέτρα νότια από την Λεωφόρο Κάβο Γκρέκο και περί τα 350 μέτρα νοτιοανατολικά από τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας.

Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες, ενώ στην περιοχή του υπάρχει μεγάλος αριθμός τουριστικών καταλυμάτων και έντονη κινητικότητα κυρίως κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Το συγκρότημα με την ονομασία «Riverside 1» είναι διώροφο και ανεγέρθηκε περί το έτος 1981. Αποτελείται από πυλωτή με καλυμμένους χώρους στάθμευσης στο ισόγειο και συνολικά 22 διαμερίσματα. Διαθέτει επίσης στο ισόγειο, κοινόχρηστη πισίνα με bar, χώρο υποδοχής, αποθήκη, αποχωρητήρια και αποδυτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο σφυρί το πρώην Madisons Mall

Συνολικά το κτήριο αποτελείται από διαμερίσματα του ενός υπνοδωματίου, δύο διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων και οκτώ studios. Το κάθε διαμέρισμα διαθέτει μικρή καλυμμένη βεράντα.

Τέλος, το συνολικό εμβαδόν των καλυμμένων χώρων ανέρχεται σε 920τ.μ. (περίπου) και των καλυμμένων βεραντών 65τ.μ. (περίπου).