«Όσοι θέλουν να βοηθήσουν στην προσπάθεια εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης του ΔΗΣΥ, εδώ είμαστε να συζητήσουμε ό,τι πρέπει να γίνει», δήλωσε την Τετάρτη η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, η οποία τόνισε πως είναι σεβαστές όλες οι απόψεις.

Κληθείσα, μετά από τη συνάντηση που είχε με την ηγεσία της ΣΕΚ, να σχολιάσει τις δηλώσεις του τέως Πρόεδρου της Δημοκρατίας την Κυριακή στον «Φιλελεύθερο», ότι προχωρεί σε πρωτοβουλίες όσον αφορά την αναγέννηση του ΔΗΣΥ, η κ. Δημητρίου είπε πως «είναι σεβαστές όλες οι απόψεις, πόσο μάλλον του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας και επίτιμου Προέδρου του ΔΗΣΥ».

«Εμείς ως ηγεσία σας διαβεβαιώ ότι ξέρουμε πολύ καλά πως θα προχωρήσουμε. Βεβαίως όσοι θέλουν να βοηθήσουν στην προσπάθεια εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης τους κόμματος, εδώ είμαστε, να συζητήσουμε ό,τι πρέπει να γίνει».

Ανέφερε, μάλιστα, πως έχουν δρομολογηθεί ήδη συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, για να προσθέσει πως εργάζονται νυχθημερόν γι’ αυτό στον ΔΗΣΥ.

Διαβεβαίωσε όσο περνάει από το χέρι του ΔΗΣΥ θα κάνει ότι πρέπει για να παραμείνει πρωταγωνιστική δύναμη του τόπου, με συγκεκριμένες αρχές και αξίες, που θα διασφαλίσει το μέλλον, που θεωρεί ότι αξίζει στην Κύπρο.

ΚΥΠΕ