Πυρά κατά του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας και επίτιμου προέδρου του ΔΗΣΥ εξαπέλυσε χθες ο νομικός σύμβουλος του κόμματος Κρις Τριανταφυλλίδης με αφορμή την παρέμβαση του τελευταίου στο Πολιτικό Γραφείο.

Χωρίς να τον κατονομάζει, ο Κρις Τριανταφυλλίδης φωτογραφίζει ξεκάθαρα τον Νίκο Αναστασιάδη με την ανάρτηση του, κατηγορώντας τον ως την «κινητήριο δύναμη πίσω από την αποστασία και την επακόλουθη διάσπαση που οδήγησε στο εκλογικό αποτέλεσμα των Προεδρικών Εκλογών». «Εσύ καλά τώρα …..προς τα μπουζούκια τραβάς!!», καταλήγει στην ανάρτηση του ο Κρις Τριανταφυλλίδης.

Όπως αναφέραμε και στο ρεπορτάζ του «Φ» κατά την χθεσινή παρέμβαση του στο Πολιτικό Γραφείο, η οποία κρίθηκε ως καταλυτική και ηγετική για πολλούς, ο Νίκος Αναστασιάδης μίλησε για την ανάγκη ενότητας της Παράταξη, στηρίζοντας ουσιαστικά τη θέση της ηγεσίας για θετική ψήφο προς την υποψηφιότητα Κωστάκη Κωνσταντίνου.

«Ψες στο Πολιτικό Γραφειο του ΔΗ.ΣΥ αποκαλύφθηκε η κινητήριος δύναμη πίσω από την αποστασία και την επακόλουθη διάσπαση που οδήγησε στο εκλογικό αποτέλεσμα των Προεδρικών Εκλογών του Φεβρουαρίου του 2023.

Αισθανόμενος έντονα την ανάγκη να λάβει θετική ψήφο ο πρωταγωνιστής τότε της αποστασίας στη Πάφο – ως μέρος υλοποίησης του γενικότερου σχεδιασμού που κάποιοι θα αντιληφθούν όταν γ αυτούς δυστυχώς θα είναι πλέον αργά- πήρε το λόγο και υποστήριξε θετική ψήφο προς τον Κ Κωνσταντίνου με στόχο – άκουσον άκουσον κοροϊδία- την ενότητα!!!!

Στο βαθμό που εξαρτάται από κάποιους μάθε ότι δεν θα σου περάσει να πετύχεις τους σχεδιασμούς σου.

Δυστυχώς όμως, όπως έγινε και τον Φεβρουάριο, ο ΔΗ.ΣΥ θα είναι ο μεγάλος χαμένος.

Εσύ καλά τώρα …..προς τα μπουζούκια τραβάς!!», έγραψε στην ανάρτηση του ο Κρίς Τριανταφυλλίδης.