Το νέο του single με τίτλο «In Your Shoes», από το επερχόμενο άλμπουμ του που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024, αποκάλυψε ο Γιώργος Σόλωνος. 

Γνωστός για τον ενθουσιασμό και το πάθος του για τη μουσική, ο Σόλωνος αφιερώνεται στο να επαναφέρει την ειλικρίνεια και την ψυχή στη μουσική βιομηχανία. Το πρόσφατα κυκλοφορημένο του single «In Your Shoes», αποτελεί τη δεύτερη κυκλοφορία για το επερχομένου άλμπουμ, υπόσχοντας μια εκφραστική και βαθιά προσωπική μουσική εμπειρία. 

Ο βραβευμένος Κυπροαυστραλός μουσικός, συνθέτης και παραγωγός τα τελευταία χρόνια ζει στο Λος Άντζελες όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη μουσική βιομηχανία.

Με πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας στον χώρο έχει συνεργαστεί με διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες όπως οι Tommy Lee, Boy George και Quincy Jones, καθιερώνοντας τον εαυτό του ως ένα πολυμορφικό και επιδραστικό πρόσωπο στον μουσικό κόσμο. 

Το μουσικό του ταξίδι περιλαμβάνει σημαντικές συνεισφορές σε διάσημα άλμπουμ, όπως το «A Public Disservice Announcement» των Methods of Mayhem, το «Stories of Me» των Chantz και το all-star project «WolfPakk» που περιλαμβάνει θρύλους όπως ο Blaze Bailey των Iron Maiden, ο Paul Di’Anno και ο Tim «Ripper» Owens των Judas Priest. 

Το 2021, ο Σόλωνος ήταν υποψήφιος για το Καλύτερο Τραγούδι στα Hollywood Music in Media Awards για τη συνεισφορα του στο κομμάτ «After Our Dawn», που παρουσιάστηκε στην franchise ταινία «After We Fell». Οι διακρίσεις του περιλαμβάνουν επίσης το βραβείο Καλύτερου Soundtrack στο Bucharest ShortCut Cinefest το 2018 για τη συνεισφορά του στην ταινία «Bad Habits» και πολλά άλλα επιτεύγματα.