Στο πλαίσιο των ανακρίσεων σχετικά με την διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου στην Έγκωμη, η Αστυνομία καταζητεί τον ΤΖΟΡΤΖ ΑΝΔΡΕΟΥ, 37 ετών, από την Λευκωσία για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε ανακοίνωση, ο Ανδρέου καταζητείται για «υπόθεση απόπειρας φόνου, συνωμοσίας για φόνο, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση».
 

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση, τελούν ήδη υπό 8ημερη κράτηση δύο πρόσωπα, ηλικίας 42 και 43 ετών. Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται και ο 44χρονος που φέρεται να πυροβόλησε τον Σύρο στο κεφάλι, ο οποίος και παραδόθηκε σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο 42χρονος φέρεται να είναι ένας από τους δύο που ήταν μαζί με τον δράστη όταν ρίφθηκαν οι πυροβολισμοί, ενώ ο 43χρονος φέρεται να ήταν ο συνεργός στο αδίκημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απόπειρα φόνου Έγκωμης: Παραδόθηκε ο 44χρονος

To περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, έξω από νυχτερινό κέντρο στην Έγκωμη. Ελληνοκύπριος, μετά από διαπληκτισμό φέρεται να έστρεψε το όπλο του εναντίον Σύρου και να τον πυροβόλησε στο κεφάλι.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αιματηρή συμπλοκή: Eίχε κληθεί νωρίτερα η Αστυνομία

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του Ανδρέου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 2280222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Πηγή: philenews