• Η πρωτοπόρος και πολυβραβευμένη κυπριακή εταιρεία που επεκτάθηκε διεθνώς

Με πάνω από 60 χρόνια ηγεσίας στον τομέα της, η κυπριακή βιομηχανία MUSKITA καινοτομεί στον σχεδιασμό και την παραγωγή προϊόντων και συστημάτων αλουμινίου. Είναι μια από τις πιο τεχνολογικά προηγμένες επιχειρήσεις στον κλάδο της παγκοσμίως, κατέχοντας περισσότερα από 1,000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και βιομηχανικά σχέδια.

Η εξαιρετική της μηχανική, σε συνδυασμό με τις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, επιτρέπουν να σχεδιάζει και να παράγει προϊόντα με εξατομικευμένες λύσεις για διαφορετικούς τομείς και βιομηχανίες διεθνώς. Με αφοσίωση στην ικανοποίηση των πελατών της, εξασφαλίζει μέγιστη ευελιξία, εξαιρετικούς χρόνους παράδοσης και άριστη ποιότητα.

Από την Ευρώπη μέχρι τον Ινδικό Ωκεανό

Με παραγωγική δυναμικότητα τρεις φορές μεγαλύτερη από ό,τι είναι σε θέση να απορροφήσει η κυπριακή αγορά, η MUSKITA έχει εξαγωγικό προσανατολισμό με δίκτυο που επεκτείνεται από τη Βόρεια Ευρώπη μέχρι τον Ινδικό Ωκεανό.

Στην Κύπρο η εταιρεία φημίζεται για τα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου. Κύρια βάση πελατών της είναι οι κατασκευαστές αλουμινίου, αρχιτέκτονες, εργολάβοι και άλλοι επαγγελματίες του κλάδου, καθώς και ιδιώτες. Τα συστήματα σχεδιάζονται με τους υψηλότερους συντελεστές εξοικονόμησης ενέργειας, ηχομόνωσης, υδατοστεγανότητας, αεροδιαπερατότητας, και ανταποκρίνονται στις πιο αυξημένες απαιτήσεις ασφαλείας, με πιστοποιήσεις από διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς.

Ζωντανεύει το όραμα πίσω από κάθε κατασκευή

Μαζί με τους κατασκευαστές πελάτες της, ντύνει την Κύπρο με αλουμίνιο MUSKITA εδώ και 60 χρόνια, από τις μικρότερες ανακαινίσεις στο σπίτι, έως τους ουρανοξύστες που μεταμορφώνουν το νησί μας. Τα συστήματα της εταιρεία έχουν τοποθετηθεί ή προδιαγραφεί στα πιο μεγάλα και πρωτοποριακά έργα της Κύπρου όπως το Limassol Del Mar, Icon, Trilogy, The Oval, το City of Dreams και πολλά άλλα.

 

 

Με καινοτομία, ποιότητα και ευελιξία

Προσδοκώντας να είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας στον κλάδο της παγκοσμίως, η δημιουργικότητα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της MUSKITA. Τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία στην ουσία είναι απεριόριστα καθώς μπορεί να παραχθεί οτιδήποτε από τις πρέσες διέλασης της.

Απώτερος στόχος της είναι η δημιουργία προϊόντων που ξεπερνούν την κάθε προσδοκία του πελάτη. Με δεκαετίες επιτυχημένης πορείας στον κλάδο της, η εταιρεία έχει τιμηθεί με πολυάριθμα ευρωπαϊκά και περιβαλλοντικά βραβεία καθώς και βραβεία καινοτομίας, από υψηλού κύρους οργανισμούς.

Το 2021 κατάρριψε όλα τα ρεκόρ κατακτώντας 8 διεθνή βραβεία για τα προϊόντα και τις πράσινες πρωτοβουλίες της.

Τα επιτεύγματα αυτά αναδεικνύουν την προηγμένη τεχνολογία που κατέχει η εταιρεία και την αξιοθαύμαστη δουλειά των ανθρώπων της, αποδεικνύοντας ότι η Κύπρος μπορεί να παράγει και να εξάγει προϊόντα υψηλής ποιότητας και μηχανικής αρτιότητας, ικανά να ανταγωνίζονται σε παγκόσμια κλίμακα, αντάξια με οτιδήποτε προσφέρεται στο εξωτερικό.

Νέα προϊόντα

MU9000 Oasis – Βρείτε τη δική σας Όαση

Σχεδιασμένο με βιοκλιματική λογική, το νέο ολοκληρωμένο σύστημα για πέργκολες MU9000 Oasis είναι εξοπλισμένο με ηλεκτροκίνητες περιστρεφόμενες περσίδες για να προσφέρει πλήρη στεγανότητα και ελεγχόμενη σκίαση. Ξεχωρίζει για τη λειτουργικότητα του, την ασύγκριτη ευκολία τοποθέτησης, καθώς και την κομψή του αισθητική με κρυφή στερέωση, ενσωματωμένο φωτισμό και τελευταίας τεχνολογίας έξυπνους αυτοματισμούς. Το σύστημα με την ευρύτατη ποικιλία λύσεων του, έχει τη δυνατότητα δημιουργίας μεγάλων κατασκευών και μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου, προσφέροντας την πιο εντυπωσιακή και άνετη απόδραση στους υπαίθριους χώρους σας.

Απολαύστε την καλοκαιρινή σεζόν με το MU6100 Insecta

Το καινοτόμο σύστημα αντικουνουπικού MU6100 Insecta προσφέρει επιλογές σίτων με εύκολη τοποθέτηση, και επαναστατικό σχεδιασμό που προστατεύουν από τα μικρότερα έντομα (κουνούπια, μυγάκια, σκνίπες κτλ.), καθώς και σίτες ανθεκτικές στα κατοικίδια και σίτες σκίασης που εμποδίζουν τη θερμότητα και το έντονο φως του ήλιου. Οι σίτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε συμβατικά ή υφιστάμενα συστήματα. Το MU6100 Insecta προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για αντικουνουπικό, σχεδιασμένο για να καλύπτει ακόμη και τα πιο μεγάλα ανοίγματα πορτοπαραθύρων.

Βελτιστοποιήστε τα έργα σας με το MUSKITA SlotDrain

Διαθέτοντας μεγάλο κανάλι αποστράγγισης και γραμμική γεωμετρία που εξασφαλίζει απορροή σε όλο το μήκος του καναλιού, το SlotDrain παρέχει την πλέον αποτελεσματική απομάκρυνση των όμβριων υδάτων και αποτελεί την ιδανική λύση για υποδομές με μεγάλες απαιτήσεις απορροής όπως στάδια, πεζοδρόμια, καθώς και εμπορικούς χώρους, ξενοδοχεία, κήπους και μπαλκόνια κατοικιών. Το SlotDrain παράγεται σε προφίλ ειδικού μήκους καθιστώντας εύκολη και γρήγορη, τόσο την κατασκευή όσο και την εγκατάσταση, με ταχύτερη σύνδεση και ευθυγράμμιση των καναλιών.

Όλα τα προϊόντα της MUSKITA είναι άμεσα διαθέσιμα από τις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής της εταιρείας στην Κύπρο.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Κεντρικά Γραφεία: Αχαρνών 9, Α’ Βιομηχανική Περιοχή Λεμεσού,

Τηλέφωνο: 25 844 444

Website: www.muskita.com.cy