Γνώριμο πρόσωπο στην Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών είναι ο 36χρονος, ο οποίος συνελήφθη προχθές Τετάρτη, έχοντας στην κατοχή του ένα κιλό και 147 γρ. κάνναβης.

Πρόκειται, σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Φ», για πρόσωπο το οποίο είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για άλλη υπόθεση ναρκωτικών. Ο 36χρονος οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και διέταξε την προσωποκράτησή του για περίοδο 8 ημερών.

Η πληροφορία που έλαβε η ΥΚΑΝ Λεμεσού για αγοραπωλησία μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών στην περιοχή Τραχωνίου, αποδείχθηκε βάσιμη, με τον 36χρονο να τίθεται υπό διακριτική παρακολούθηση από την περιοχή της Μουτταγιάκας. Γύρω στις 16:10 το απόγευμα την Τέταρτης, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε σε δρόμο στο Τραχώνι. Μόλις αντιλήφθηκε τα μέλη της Αστυνομίας, προσπάθησε να διαφύγει με το όχημά του. Η προσπάθειά του αυτή είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να συγκρουστεί με δύο υπηρεσιακά οχήματα και να ακινητοποιηθεί.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε στο αυτοκίνητό του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, βάρους ενός κιλού και 147 γραμμαρίων, καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κοκαΐνης και κάνναβης, με αποτέλεσμα ο 36χρονος να συλληφθεί και να τεθεί υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.