Για μια ακόμη φορά, το κέντρο της Πάφου μετατρέπεται σε χώρο επίλυσης διαφορών ατόμων από το Νεπάλ που βρίσκονται στην Κύπρο για εργασία ή για σπουδές. 

Λίγους μήνες μετά τα σοβαρά επεισόδια μπροστά σε κέντρα αναψυχής στο εμπορικό κέντρο της πόλης, άλλοι Νεπαλέζοι προκάλεσαν πάλι σοβαρά επεισόδια συμπλεκόμενοι για δικούς τους λόγους σε σημείο του εμπορικού κέντρου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στο επεισόδιο έλαβαν μέρος 10 πρόσωπα από την συγκεκριμένη χώρα, που διαμένουν σε διαμερίσματα στην ίδια περιοχή.

Περίοικοι που αντελήφθησαν τα επεισόδια με το που ξεκίνησαν, κάλεσαν την Αστυνομία, αναφέροντας ότι στον καυγά χρησιμοποιούνταν ξύλα, πέτρες και σιδερολοστοί. Ωστόσο στη θέα των περιπολικών που έσπευσαν στη σκηνή, οι πλείστοι εξ αυτών πρόλαβαν να εξαφανισθούν τρέχοντας στα στενά του κέντρου.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη δύο νεαρών, ενώ από τις εξετάσεις και παρά την άρνηση των αλλοδαπών να συνεργαστούν, φαίνεται ότι αιτία ήταν και αυτή τη φορά διαφορές μεταξύ των νεπαλέζων και μάλιστα για αιτίες που χαρακτηρίζονται ασόβαρες.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και των άλλων ενεχομένων στο επεισόδιο συνεχίζονται, ενώ τόσο από πλευράς κρατικών αρχών, όσο και δημοτικής αρχής μεγαλώνει η ανησυχία και ο προβληματισμός για την αντικοινωνική στάση ξένων που κατοικούν στην Πάφο.