Το πιο διάσημο reggae-pop συγκρότημα στον κόσμο,    τους UB40 , υποδέχεται ο Αντώνης Ρέμος σε μία μοναδική συναυλία στην Κύπρο, την Παρασκευή 12 Ιουλίου στο Τσίρειο Στάδιο.
Η πιο πετυχημένη reggae -pop μπάντα, UB40 ,που πρωταγωνιστεί στη διεθνή μουσική σκηνή εδώ και 40 χρόνια!!! και ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής, Αντώνης Ρέμος, ετοιμάζουν μια εκρηκτική συναυλία που θα αφήσει εποχή!

Οι UB40, με περισσότερα από 70εκ. πωλήσεις και τέσσερις φορές υποψήφιοι για βραβείο Grammy, έρχονται στην Ελλάδα και στην Κύπρο , για να γιορτάσουν τα 40χρονα γενέθλιά τους, ταξιδεύοντάς μας στο μαγικό μουσικό τους σύμπαν, με ρυθμούς reggae & global pop και να μας κάνουν να θυμηθούμε παλιές και νεότερες παγκόσμιες επιτυχίες τους, όπως το “Red Red Wine”, το “Here I Am” και δεκάδες ακόμη singles.

Ο «δικός μας» Αντώνης Ρέμος, ο διεθνώς καταξιωμένος ερμηνευτής, έρχεται σε αυτή τη μουσική συνάντηση της χρονιάς, για να μας συνεπάρει και πάλι, με τις δεκάδες επιτυχίες του και να μας θυμίσει για μια ακόμη φορά, τον λόγο για τον οποίον βρίσκεται αδιάλειπτα στην κορυφή των Charts και της καρδιάς μας, εδώ και τρεις δεκαετίες.
Ραντεβού λοιπόν στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό την Παρασκευή 12 Ιουλίου.
€5 από το κάθε εισιτήριο στην Ζώνη «Platinum» θα διατεθεί για την οικονομική ενίσχυση και την δράση του Ιδρύματος Ronald Mc Donald House Charities (RMHC)

Προπώληση : www.tickethour.com.cy – Καταστήματα ACS COURIER 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 77777040
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
SFERA 96,8 , KISS 89.0 ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ DOWN TOWN