Καταγγελία κατά του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑΣΙΚΑ) και του γενικού γραμματέα του συνδέσμου, Φάνου Λεβέντη, βρίσκεται ενώπιον του Εφόρου Συντεχνιών, σύμφωνα με πληροφορίες του Insider.

H καταγγελία υποβλήθηκε από μέλη του συνδέσμου, τα οποία καλούν τον Έφορο Συντεχνιών να εξετάσει τον τρόπο λειτουργίας του συνδέσμου, καθώς όπως υποστηρίζουν ο ΠΑΣΙΚΑ λειτουργεί αντικανονικά και συγκεκριμένα δεν ακολουθεί τις πρόνοιες του καταστατικού του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαμερίσματα από €85 χιλ. ως €350 χιλ. πωλεί η Altamira

Οι καταγγέλλοντες καλούν τον Έφορο Συντεχνιών να εξετάσει εάν ο ΠΑΣΙΚΑ υφίσταται ως σύνδεσμος, αν υφίσταται η παρούσα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου και ειδικότερα ο Φάνος Λεβέντης ως γενικός γραμματέας του συνδέσμου, αφού οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι κατέχει τη θέση αντικανονικά.  

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα μέλη του ΠΑΣΙΚΑ τα οποία έκαναν την καταγγελία καλούν τον Έφορο Συντεχνιών να διερευνήσει εάν γίνεται ορθή διαχείριση των οικονομικών του συνδέσμου.  

Κληθείς από το Insider να σχολιάσει τις καταγγελίες ο κ. Λεβέντης δεν θέλησε να αναφέρει το οτιδήποτε.

Εκλογές

Στο μεταξύ, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΙΚΑ, την ερχόμενη Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Παγκύπρια Εκλογική Συνδιάσκεψη του συνδέσμου.

Όπως τονίζεται, δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογικές διαδικασίες έχουν τα μέλη που έχουν πλήρως τακτοποιημένες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις ενώ «θα τηρηθούν όλες οι προβλεπόμενες από το Καταστατικό διαδικασίες».