Στους δρόμους σχεδόν όλης της χώρας βγήκαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αμέσως μόλις έληξε ο τελικός της Euroleague με τη Ρεάλ Μαδρίτης που βρήκε το τριφύλλι με τον 7ο τίτλο του.

Επίκεντρο των πανηγυρισμών το κέντρο της Αθήνας με τους πράσινους οπαδούς να κατακλύζουν την Ομόνοια και τη λεωφόρο Αλεξάνδρας ενώ στα πράσινα βάφτηκε και το δημαρχείο της Αθήνας.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποθέωσαν και μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία άναψε τα φώτα στο μπαλκόνι της για να γιορτάσει τον μεγάλο θρίαμβο.

Οι πράσινοι οπαδοί γιόρτασαν και στο Βερολίνο αποθεώνοντας τον Εργκίν Αταμάν και τους παίχτες του όταν αυτοί επέστρεψαν στο ξενοδοχείο για να ετοιμαστούν για τη μεγάλη επιστροφή στην Αθήνα, σήμερα στις 13:30.

Όταν, δε, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιώργος Παππάς, προσπάθησε να μεταφέρει το πανηγυρικό κλίμα στη γερμανική πρωτεύουσα, χάθηκε από τα πλάνα από τους τρελαμένους οπαδούς των πρασίνων.

Οπαδοί του Παναθηναϊκού γιόρτασαν σε όλες τις μεγάλες πόλεις, στην Κέρκυρα, στην Ξάνθη, τη Ρόδο και αλλού φωνάζοντας θριαμβευτικά συνθήματα για το τριφύλλι.

protothema.gr