Η Clip News γιορτάζει με προσφορές τον έναν χρόνο της στην κυπριακή αγορά.

Η Clip News, ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών Media Monitoring & Analysis στην Ελλάδα από το 1992, περήφανα γιορτάζει έναν χρόνο λειτουργίας στην κυπριακή αγορά. Αυτό το ορόσημο υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας -η οποία είναι η μόνη αδειοδοτημένη για παροχή τέτοιων υπηρεσιών από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Κύπρου- να αποτελεί σύμμαχο στο κομμάτι του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας των επιχειρήσεων.

Birthday offer: Ένας χρόνος, Δύο δώρα

Η Clip News σβήνει το πρώτο της κεράκι στην κυπριακή αγορά προσφέροντας*:

  • Δύο (2) μήνες δωρεάν παροχής σε όλα τα νέα ετήσια συμβόλαια
  • Δύο (2) μήνες δωρεάν Social Media Monitoring σε όλους τους υφιστάμενους συνδρομητές

Σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη

Από την έναρξη της λειτουργίας της στην Κύπρο, η Clip News κέρδισε γρήγορα την εμπιστοσύνη όλων των φορέων που επιχειρούν στην χώρα. «Η δέσμευσή μας να παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες παρακολούθησης και ανάλυσης της δημοσιότητας, αποτελεί το θεμέλιο για την άψογη συνεργατική σχέση που έχει εδραιώσει η εταιρεία τόσο με τους συνδρομητές της, όσο και με το Σύνδεσμο Εκδοτών Κύπρου», δηλώνει η Κατερίνα Κεχαγιά, VP Media Intelligence της Clip News και υπεύθυνη για την αγορά της Κύπρου.

«Αναλύοντας τα raw data του Monitoring, μπορούμε να δώσουμε πολύτιμες πληροφορίες για τη δημοσιότητα και να προχωρήσουμε σε executive reports με actionable insights. Οι επιχειρήσεις (και) στην Κύπρο κατανοούν πλέον το ROI της τεκμηριωμένης λήψης αποφάσεων που βασίζεται στην ανάλυση μέσων», τονίζει η κα Κεχαγιά.

Future-Ready με επίκεντρο το Media Intelligence

Όμως η Clip News δεν επαναπαύεται. Επιλέγει να εξελίσσει συνεχώς τα εργαλεία της δίνοντας μεγάλη έμφαση στο κομμάτι του Τεχνητής Νοημοσύνης, ενώ προσανατολίζεται στην περαιτέρω ενημέρωση της κυπριακής αγοράς γύρω από το Media Intelligence, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο CEO της εταιρείας, Θεόφιλος Αργυριάδης.

«Δεσμευόμαστε να γίνουμε σημείο αναφοράς στον κλάδο της Αποδελτίωσης και της Ανάλυσης της δημοσιότητας. Για αυτό και δεν θα σταματήσουμε να προβάλλουμε όσα συνθέτουν αυτό που πλέον ορίζεται ως Media Intelligence -και δεν είναι απλώς η συλλογή αποκομμάτων», καταλήγει.
*Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους και τις προϋποθέσεις των προσφορών στο www.clipnews.cy.