Βραβείο στον πρίγκιπα Αλβέρτο Β’ για τη συνολική συμβολή του στην προστασία του περιβάλλοντος, απονεμήθηκε το βράδυ της Κυριακής. Το βραβείο απονεμήθηκε κατά τη διάρκεια δείπνου σε γνωστό ξενοδοχείο της Λεμεσού, όπου παρακάθισε ο πρίγκιπας Αλβέρτος, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο καθώς είναι ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους του Κύπριου μεγιστάνα, Τζον Χριστοδούλου. Στο δείπνο παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συνομίλησε με τον πρίγκιπα Αλβέρτο.

  

 

  

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα Λεύκαρα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β΄ του Μονακό (εικόνες)

Οι 35 προσκεκλημένοι του κ. Τζον Χριστοδούλου που βρίσκονται στην Κύπρο, είχαν μια σύντομη γνωριμία με το νησί μας.

Θα παρευρεθούν επίσης στην τελετή βράβευσης που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Απριλίου στο Monte Caputo στη Λεμεσό για τον παγκύπριο σχολικό διαγωνισμό “Love Cyprus” που διοργανώνει το Yianis Christodoulou Foundation.

 

Κατά τη διάρκεια της τελετής, οκτώ σχολεία θα βραβευτούν για τα αριστουργήματά τους με χρηματικά έπαθλα ύψους €180.000, καθώς ήταν πάντα πάθος του κ. Χριστοδούλου να διδάξει στα παιδιά να εργάζονται σκληρά και να κερδίζουν δικαιωματικά αυτό που επιδιώκουν. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με μια συναυλία από τον αγαπημένο τραγουδιστή, Κωνσταντίνο Αργυρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Κύπρο ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό (εικόνες)

Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι ο Christian Moore, σκηνοθέτης και γιος του διάσημου ηθοποιού Roger Moore, η Άννα Βίσση και η Μαριάννα Λάτση, οι οποίοι θα είναι και κριτές στον τελικό του διαγωνισμού.