Συνεργεία του Δήμου Πάφου, υπό την προσωπική επίβλεψη του Δημάρχου Φαίδωνα Φαίδωνος, άρχισαν από το πρωί σήμερα το έργο της απομάκρυνσης των μπάζων και άλλων αδρανών υλικών που έπεσαν μετά την χθεσινή κατάρρευση τριών μπαλκονιών από πολυκατοικία επί της οδού Νίκου Αντωνιάδη, παρά την πλατεία Κέννεντυ.

Τα συνεργεία της δημοτικής αρχής, εργάζονταν για ώρες προκειμένου να καθαρισθεί ο δρόμος και να δοθεί ξανά στην κυκλοφορία, ενώ διεξάγονταν και εργασίες στερέωσης σε σημεία της οικοδομής που έγιναν οι καταρρεύσεις, προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν νέα αστοχία υλικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ωστόσο, όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Πάφου, οι ένοικοι των διαμερισμάτων αρνήθηκαν να τα εγκαταλείψουν, παρά την σοβαρότητα της κατάστασης, αφού δεν έγινε κατορθωτή η έγκαιρη εξασφάλιση σχετικού διατάγματος από την δικαιοσύνη.

Ο καθαρισμός των χαλασμάτων στο κέντρο της πόλης πάντως, επισκιάστηκε από την αδιανόητη συγκυρία της πτώσης νέου μπαλκονιού στην τουριστική περιοχή Κάτω Πάφου λίγες ώρες μετά την έναρξη των εργασιών των συνεργείων της δημοτικής αρχής.

Δείτε ένα VIDEO από τις εργασίες στο κέντρο της Πάφου.