Το διεθνώς αναγνωρισμένο κουαρτέτο εγχόρδων casalQuartett εμφανίζεται την Παρασκευή 12 Απριλίου στο Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου, στο πλαίσιο της συναυλιών Technopolis 20 Classics.

Το κουαρτέτο εγχόρδων, που δημιουργήθηκε το 1996 στη Ζυρίχη της Ελβετίας, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με έργα των Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, Φραντς Σούμπερτ, Έντβαρντ Γκριγκ και Τζορτζ Γκέρσουιν.

Το casalQuartett αποτελείται από τους Φέλιξ Φροσχάμερ και Ράχελ Σπετ (βιολί), τον Μάρκους Φλεκ (βιόλα) και τον Αντρέας Φλεκ (βιολοντσέλο). Με περισσότερες από 1500 συναυλίες σε πολλά μέρη του κόσμου και σε φημισμένα φεστιβάλ, το σχήμα έχει γοητεύσει το κοινό με τη μουσικότητά του.

Η συναισθηματική σύνδεση με το κοινό, οι συνέργειες με καλλιτέχνες από διάφορους καλλιτεχνικούς κλάδους και ο εννοιολογικός σχεδιασμός των προγραμμάτων είναι πολύ σημαντικά για το casalQuartett, το οποίο έχει αναπτύξει έναν μοναδικό ήχο και στυλ που ρίχνει νέο φως στη χρυσή εποχή των εγχόρδων.

Το Κουαρτέτο είναι από τα λίγα μεγάλα συγκροτήματα δωματίου που έχουν αποκτήσει σημαντική φήμη παίζοντας τόσο σε σύγχρονα όσο και σε ιστορικά όργανα. Το μεγάλο και ποικίλο ρεπερτόριο του κουαρτέτου εκτείνεται από τον 17ο αιώνα μέχρι τη σύγχρονη μουσική διαφόρων ειδών.

  • Πάφος, Μαρκίδειο Θέατρο, Παρασκευή 12 Απριλίου, 8μ.μ. 70002420 Sold Out Tickets