Απόκτησε σήμερα το ακίνητο που σε ενδιαφέρει, εύκολα, γρήγορα και απλά

Την ευκαιρία να αποκτήσεις το τεμάχιο γης που σε ενδιαφέρει εύκολα, γρήγορα και απλά, σου προσφέρει τώρα η Altamira Real Estate, στο πλαίσιο μίας μεγάλης εκστρατείας, μέσα από την οποία διαθέτει περισσότερα από 500 τεμάχια γης, σε ακόμη πιο μειωμένες τιμές, που δεν ξεπερνούν τις €15.000!

Με το κόστος ζωής να σημειώνει ραγδαία άνοδο τα τελευταία χρόνια, η Altamira Real Estate σου δίνει τώρα την ευκαιρία να προχωρήσεις στην επόμενη επενδυτική σου κίνηση, αποκτώντας το δικό σου τεμάχιο γης, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Επιλέγοντας ανάμεσα σε 500+ μοναδικά στο είδος τους ακίνητα, οι ευκαιρίες που παρουσιάζει η ομάδα πωλήσεων της εταιρείας, διατίθενται σε τιμές που αρχίζουν από μόλις €300 και φθάνουν μέχρι και τις €15.000, καθιστώντας τα ιδανικά για όλα τα πορτοφόλια.

Όλα αυτά, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες, αφού με ταχύτητες express το ακίνητο που επέλεξες μπορεί να γίνει αμέσως δικό σου, αρκεί να υποβάλεις προσφορά μέχρι την Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

Οι προτάσεις που παρουσιάζει η εταιρεία, βρίσκονται σε κάθε γωνιά της Κύπρου. Ξεχωρίζουν ιδιαίτερα οι περιοχές Κλήρου, Παλαιχώρι και Λυθροδόντας στην επαρχία Λευκωσίας, Αραδίππου, Κάτω Δρυς, Λεύκαρα και Ψευδάς στην επαρχία Λάρνακας, Πάχνα, Πισσούρι και Αγρός στην επαρχία Λεμεσού, Στρουμπί και Νέο Χωριό στην επαρχία Πάφου καθώς επίσης Παραλίμνι, Αυγόρου και Σωτήρα στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Τα ακίνητα είναι ιδανικά για επένδυση, καλλιέργεια, καθώς και για διάφορες εναλλακτικές χρήσεις, όπως κατασκευή γεωργικών αποθηκών και εγκατάσταση συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Διαθέτουν εξαιρετικές προσβάσεις, βρίσκονται κοντά σε όλων των ειδών τις υπηρεσίες και ανέσεις και είναι έτοιμα για ανάπτυξη, προσφέροντας τη δυνατότητα στον αγοραστή να προχωρήσει άμεσα στην αξιοποίησή τους.

Ταυτόχρονα με την εκστρατεία «Altamira Express», σε εξέλιξη βρίσκεται και δεύτερη καμπάνια της εταιρείας, στο πλαίσιο της οποίας παρουσιάζει 300 τεμάχια γης σε νέες μειωμένες τιμές.

Το κοινό έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί μέσω της ιστοσελίδας www.altamirarealestate.com.cy και να εντοπίσει το ακίνητο εκείνο που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του. Η γκάμα είναι τόσο μεγάλη, που κάθε ενδιαφερόμενος αγοραστής μπορεί να βρει το ακίνητο που του ταιριάζει.

Τα ανοίγματα προσφορών θα γίνονται κάθε Τρίτη μέχρι και τις 19 Δεκεμβρίου 2023, στις 10 το πρωί.

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..