Τα οικιστικά οικόπεδα αποτελούν πάντα μια ελκυστική επιλογή για αγορά ακινήτου. Εκτός από την ανέγερση κατοικίας, μπορεί να προσφέρει και επενδυτικά οφέλη. Η αξία της γης τείνει να αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου, προσφέροντας σταθερότητα και μελλοντική κερδοφορία ενώ σε περίπτωση που θέλετε να χτίσετε το σπίτι των ονείρων σας, μπορείτε να το προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις, απολαμβάνοντας ιδιωτικότητα και ηρεμία, μακριά από το κέντρο της πόλης.

Η αγορά οικοπέδου μπορεί να αποτελέσει μια σοφή επιλογή, προσφέροντας οφέλη τόσο σε προσωπικό όσο και σε επενδυτικό επίπεδο. Η Altia, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ακινήτων στο νησί, είναι το σωστό μέρος για να αναζητήσετε και να βρείτε το ιδανικό οικοπέδο, καθώς όχι μόνο διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία απο επιλογές για κάθε μπάτζετ και ανάγκη αλλά επιπλέον διαθέτει καταρτισμένο, εξειδικευμένο προσωπικό πρόθυμο να σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα.

Και που ξέρετε, μπορεί κάποιο από τα παρακάτω οικιστικά οικόπεδα που εντοπίσαμε στον κατάλογο της Altia να αποτελέσει την επόμενη μεγάλη ευκαιρία που ψάχνετε.

Ξεχωριστά οικιστικά οικόπεδα στο Δάλι από €80,000

Ξεχωριστά οικιστικά οικόπεδα με σχετικά επίπεδη επιφάνεια και με την έκταση τους να ξεκινά από τα 550τ.μ. Βρίσκονται στην περιοχή Παναγία Ευαγγελίστρια και η πρόσβαση γίνεται μέσω εγγεγραμμένου δρόμου.

Οικιστικό οικόπεδο στην Έγκωμη

Οικιστικό οικόπεδο στην Έγκωμη έκτασης 530τ.μ. σε ορθογώνιο σχήμα και με σχετικά επίπεδη επιφάνεια. Βρίσκεται περίπου 950μ. από τον αυτοκινητόδρομο, 2 χλμ από το κέντρο της Έγκωμης και το “Απολλώνιο” ιδιωτικό νοσοκομείο. Η πρόσβαση γίνεται μέσω εγγεγραμμένου δρόμου συνολικής πρόσοψης 25μ.

Οικιστικό οικόπεδο στη Λακατάμεια (Ανθούπολη)

Οικιστικό οικόπεδο έκτασης 544τ.μ. στην Ανθούπολη της Λακατάμειας, 500μ. από την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, 400μ. από το 7ο Δημοτικό Σχολείο Λακατάμειας και εφαπτόμενο στην οδό Αγίου Νεοφύτου. Έχει ορθογώνιο σχήμα και σχετικά επίπεδη επιφάνεια. Η πρόσβαση γίνεται μέσω εγγεγραμμένου δρόμου συνολικής πρόσοψης περίπου 23μ.

Οικιστικό οικόπεδο στην Λακατάμεια

Οικιστικό οικόπεδο έκτασης 620τ.μ. στη Λακατάμεια με κανονικό σχήμα και σχετικά επίπεδη επιφάνεια. Η πρόσβαση γίνεται μέσω εγγεγραμμένου δρόμου στη νοτιοανατολική πλευρά του ακινήτου συνολικής πρόσοψης 20μ.

Οικιστικό οικόπεδο στον Στρόβολο

Οικιστικό οικόπεδο έκτασης 510τ.μ. σε κεντρική τοποθεσία του Στροβόλου 450μ. από την υπεραγορά Μετρό. Διαθέτει ορθογώνιο σχήμα με σχετικά επίπεδη επιφάνεια και πρόσοψη δρόμου 21μ.

Οικιστικό οικόπεδο στον Στρόβολο

Οικιστικό οικόπεδο έκτασης 530τ.μ. σε κεντρική τοποθεσία του Στροβόλου 450μ. από την υπεραγορά Μετρό. Έχει ορθογώνιο σχήμα με σχετικά επίπεδη επιφάνεια και πρόσοψη δρόμου 24μ.

Οικιστικό οικόπεδο στην Ψιμολόφου

Οικιστικό οικόπεδο συνολικής έκτασης 5.119τ.μ. 230μ. από το κέντρο της κοινότητας Ψιμολόφου. Έχει ορθογώνιο σχήμα με σχετικά επίπεδη επιφάνεια. Η πρόσβαση γίνεται μέσω εγγεγραμμένου δρόμου επί της Λεωφόρου Μαχαιρά, με συνολική πρόσοψη 58μ.