Yπέκυψε στα τραύματά του ο 52χρονος Μιχαλάκης Μιχαήλ, ο οποίος είχε τραυματιστεί τα ξημερώματα χθες, κατά τη διάρκεια συμπλοκής στη Λεμεσό.

Κατά τη συμπλοκή, τραυματίστηκε θανάσιμα και 44χρονος, ο οποίος υπέκυψε λίγα λεπτά μετά την μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως από τη συμπλοκή σημειώθηκε γύρω στις 2π.μ. χθες, έξω από μπυραρία στη Λεμεσό. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία τα δύο θύματα, καθώς και 43χρονος φίλος τους, φέρονται να δέχθηκαν επίθεση από δύο άλλα πρόσωπα, ηλικίας 49 και 54 ετών. Από την επίθεση τραυματίστηκαν σοβαρά, με αιχμηρό αντικείμενο, τόσο ο 44χρονος, όσο και ο 52χρονος, ενώ ελαφρότερα τραύματα υπέστη ο 43χρονος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσωπικές διαφορές το κίνητρο της απόπειρας φόνου στη Λεμεσό (εικόνες)

Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 44χρονου, ενώ ο 52χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 49χρονος και ο 54χρονος, συνελήφθησαν χθες δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων για διευκόλυνση των ανακρίσεων και τέθηκαν υπό οκταήμερη κράτηση μετά από σχετικό διάταγμα που εκδόθηκε εναντίον τους από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.