Νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδύ της Κυριακής στη Λάρνακα με θύμα τον 24χρονο Μάριο Ροδίτη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 8 το βράδυ της Κυριακής, στη Λεωφόρο Λύσου Σαντάμα, όταν όχημα το οποίο οδηγούσε 62χρονος ελληνοκύπριος συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού του άτυχου 24χρονου.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ο οποίος μεταφέρθηκεκ στο Τμήμα Ατυχημάτων και επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θανατό του.

Περεταίρω, από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο 62χρονος οδηγός του οχήματος και τρείς από τους τέσσερις επιβάτες. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν επίσης στο ΤΑΕΠ Λάρνακας όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και απολύθηκαν.

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις που διεξήγαγε η Αστυνομία στη σκηνή, φαίνεται ότι σε κάποιο σημείο της λεωφόρου, ο οδηγός του οχήματος επιχείρησε επαναστροφή με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία του 24χρονου Ροδίτη με αποτέλεσμα τη σύγκρουση.

Στον 62χρονο έγινε έλεγχος άλκοτεστ με μηδενική ένδειξη. Εναντίον του οδηγού εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη από την Αστυνομία.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.