Τραύματα από τρεις πυροβολισμούς φέρει τελικά ο 34χρονος θύμα της απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε στον δρόμο Ανθούπολης – Παλαιχωρίου, 500 μέτρα από τον αστυνομικό σταθμό Λακατάμιας. 

Όπως διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε και υποβαλλόταν μέχρι πριν από μια ώρα σε χειρουργική επέμβαση, ο 34χρονος εκτός από το τραύμα στο λαιμό, φέρει και δύο τραύματα από βολίδες στα πλευρά. 

Η κατάστασή του περιγράφεται ως κρίσιμη, ενώ πληροφορίας του philenews αναφέρουν ότι στο ασθενοφόρο κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στις Πρώτες Βοήθειες, του έγινε επαναφορά από το πλήρωμα.

Ως γνωστόν, ο δράστης που επέβαινε μαζί με ακόμη ένα πρόσωπο σε μικρή μοτοσυκλέτα, έριξε από πλαϊνή απόσταση τρεις συνολικά πυροβολισμούς. 

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας κάνουν αγώνα δρόμου για να εντοπίσουν κλειστό κύκλωμα με βίντεο που να δείχνει και τις δύο μοτοσικλέτες, παρόλο που έχουν στα χέρια τους περιγραφή αυτής που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για τα κίνητρα των δραστών και δεν αποκλείεται να οφείλονται σε προσωπικές διαφορές με φόντο συμφέροντα της νύχτας