Στη σύλληψη του 63χρονου ο οποίος καταζητείτο σε σχέση με τους πυροβολισμούς που ρίχθηκαν σε όχημα 61χρονου εργολάβου το μεσημέρι της Δευτέρας στο Ζακάκι προχώρησαν πριν από λίγη ώρα, τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού.

Ο 63χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας και ακολούθως οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού και αναμένεται να ανακριθεί σχετικά με την υπόθεση. Αύριο έκτος απροόπτου θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου για αίτημα προσωποκράτησης του.

Όπως έγραψε και σε προηγούμενο δημοσίευμα το Philenews, πίσω από την κακόβουλη ενέργεια φαίνεται να κρύβονται οικονομικές διαφορές που έχει ο 61χρονος παραπονούμενος. Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού εξασφάλισαν στοιχεία τα οποία φαίνεται να εμπλέκουν τον 63χρονο συλληφθέντα στην υπόθεση ενώ από τις εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες της πίσω από τους πυροβολισμούς ήταν δύο και επέβαιναν σε σκούτερ σκούρου χρώματος.

Οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν τις έρευνες σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τους δράστες χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο ένας από αυτούς να είναι και ο 63χρονος ύποπτος. Υπενθυμίζεται ότι πυροβολισμοί ρίχθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα, εναντίον του αυτοκινήτου του 61χρονου εργολάβου, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του στο Ζακάκι.