Το Υπουργείο Υγείας θα εργαστεί με στόχο να καλυτερεύσει όσο είναι δυνατό τις υπηρεσίες της δημόσιας υγείας και να λύσει προβλήματα στο διαμέρισμα Χρυσοχούς, διαβεβαίωσε σήμερα ο Υπουργός Υγείας, κατά την επίσκεψη του στην Πόλη Χρυσοχούς και τις επαφές που είχε με τις τοπικές αρχές.

Ο Μιχάλης Δαμιανός τόνισε ότι τόσο η αναβάθμιση του τοπικού νοσοκομείου, όσο και τα άλλα αιτήματα της ακριτικής αυτής περιοχής θα τύχουν στήριξης από το υπουργείο και εκεί που μπορεί η Πολιτεία να βοηθήσει, θα βοηθήσει, είπε χαρακτηριστικά.

«Με μεγάλη χαρά είπε, έχω ακούσει και τον Δήμαρχο Πόλης Χρυσοχούς να ευχαριστεί την Πολιτεία ότι έχει στηρίξει την περιοχή σε ένα αριθμό θεμάτων στον τομέα της υγείας τα οποία έχρηζαν λύσης», δήλωσε.

Σχετικά με το αίτημα για ανέγερση νέου Ιατρικού Κέντρου, ο κ. Δαμιανός είπε ότι αυτό χρήζει σοβαρής μελέτης λόγω του μεγέθους και της σημασίας του έργου. Παρατήρησε ωστόσο ότι αν από την εξέταση αυτή διαφανεί ότι οι ανάγκες για υλοποίηση του είναι όντως μεγάλες, θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για υλοποίηση του.