Κάτω από το μικροσκόπιο των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες καταγγελία 48χρονης γυναίκας σε ίδρυμα στη Λεμεσό για βιασμό της από 38χρονο ύποπτο και η οποία διερευνάται με μεγάλη προσοχή.

Η καταγγελία όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Philenews, έγινε την περασμένη Παρασκευή από τη 48χρονη παραπονούμενη και της λήφθηκε οπτικογραφημένη κατάθεση.

Η 48χρονη, η οποία είναι άτομο με το οποίο αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα και εμφανίζει νοητικές αδυναμίες, ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι ο εν λόγω υπάλληλος της επιτέθηκε άσεμνα και στο παρελθόν. Όλα ξεκίνησαν όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Philenews, όταν η διευθύντρια του ιδρύματος αντιλήφθηκε ότι η 48χρονη συμπεριφερόταν παράξενα. Βγαίνοντας από συγκεκριμένο χώρο του ιδρύματος, ρώτησε τη 48χρονη εάν συμβαίνει κάτι και τότε η τελευταία της ανέφερε ότι ο 38χρονος την κακοποίησε σεξουαλικά.

Άμεσα έγιναν ενέργειες ούτως ώστε να ενημερωθούν τα οικία πρόσωπα της παραπονούμενης και ακολούθως να προβεί σε καταγγελία στο ΤΑΕ Λεμεσού.

Ο 38χρονος συνελήφθη την ίδια ήμερα και το πρωί του περασμενου Σαββάτου οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία, διέταξε την κράτησή του για περίοδο 6 ημερών. Ο 38χρονος ύποπτος φέρεται να τηρεί στάση σιωπής.

Η υπόθεση διερευνάται με μεγάλη προσοχή τόσο για τη φύση των υπό διερεύνηση αδικημάτων όσο και για τις ιδιάζουσες αδυναμίες της παραπονούμενης.