Ολοκληρωμένη συζήτηση για το θέμα της διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών θα πραγματοποιήσει η Ολομέλειας της Βουλής την ερχόμενη Πέμπτη.

Όπως ανακοίνωσε η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου στο τέλος της συνεδρίας της Ολομέλειας, το σχέδιο ψηφίσματος που υποβλήθηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΔΗΣΥ στην προηγούμενη συνεδρία για το θέμα των αυξημένων μεταναστευτικών ροών στην Κύπρο βρίσκεται στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εσωτερικών.

Ανέφερε επίσης ότι συναποφασίστηκε ότι το θέμα θα συζητηθεί σε διαβούλευση με όλους τους Βουλευτές με έκθεση που ετοίμασε η Επιτροπή για το θέμα που τιτλοφορείται «Η πολιτική διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών και η τοποθέτηση συρματοπλέγματος μήκους 11 χιλιομέτρων στην γραμμή κατάπαυση του πυρός και τα προβλήματα που δημιουργούνται». Πρόσθεσε ότι ευρύτερα για τα θέματα του μεταναστευτικού θα γίνει ολοκληρωμένη συζήτηση την ερχόμενη εβδομάδα.

Ανέφερε ακόμα ότι αποφασίστηκε ότι ο χρόνος που θα δοθεί στα κόμματα για παρεμβάσεις που καθορίστηκε στα 20 λεπτά για ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, στα 15 λεπτά για το ΔΗΚΟ, στα 10 λεπτά για ΕΛΑΜ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ, Οικολόγους και στα 5 λεπτά για τους ανεξάρτητους και μεμονωμένους βουλευτές.

ΚΥΠΕ