Μπλόκο στην πολύκροτη αντικατάσταση του ελέγχοντος λειτουργού του ΤΕΠΑΚ από την Ολομέλεια της Βουλής, καθώς τις αρμοδιότητες διατηρεί ο Διευθυντής Διοίκησης και Οικονομικών του πανεπιστημίου και δεν θα μεταβιβαστούν στον  προϊστάμενο της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Ευημερίας. Η Ολομέλεια της Βουλής ενέκρινε προ ολίγου τον προϋπολογισμό μαζί με τροπολογίες που αφορούσαν σε έλεγχο για την αγορά υπηρεσιών καθώς και στο ύψος των ενοικίων. Παράλληλα, καταδίκασαν τη μεγάλη καθυστέρηση και την ελλιπή εξέταση του προϋπολογισμού, λόγω πίεσης του χρόνου. 

Συγκεκριμένα, την  τροπολογία των βουλευτών Παύλου Μυλωνά, Χρύσανθου Σαββίδη, Γιώργου Κάρουλλα, Πρόδρομου Αλαμπρίτη και Αλέκου Τρυφωνίδη, η οποία προβλέπει ότι παραμένει ο έλεγχος του προϋπολογισμού του ΤΕΠΑΚ στον Διευθυντή Διοίκησης και Οικονομικών, ψήφισαν 28 βουλευτές ενώ εναντίον ψήφισαν 17. Εναντίον ψήφισαν οι βουλευτές του ΑΚΕΛ, της ΕΔΕΚ και ο Χαράλαμπος Θεοπέμπτου των Οικολόγων.

Όσον αφορά στην τροπολογία για την αγορά υπηρεσιών βάσει της οποίας απαγορεύεται οποιαδήποτε δαπάνη δύναται να διενεργηθεί για την αγορά υπηρεσιών, με εξαίρεση υφιστάμενες συμβάσεις για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο χωρίς προηγουμένως να ενημερώνεται η Επιτροπή Παιδείας και να εξασφαλίζεται η γραπτή συγκατάθεσή της, ψήφισαν 47 βουλευτές. Οι 43 υπέρ, 2 εναντίον και 2 αποχή.  

Η τροπολογία για τις δαπάνες ενοικίων, το ποσό των οποίων ανέρχεται στα €3,3 εκατ., ώστε προτού διενεργηθεί οποιασδήποτε δαπάνη να ενημερώνεται η Επιτροπή Παιδείας και να εξασφαλίζεται η γραπτή συγκατάθεσή της, ψηφίστηκε ομόφωνα λαμβάνοντας 48 ψήφους.

Οι βουλευτές κατά τις τοποθετήσεις τους καταδίκασαν την οκτάμηνη καθυστέρηση στην κατάθεση του προϋπολογισμού, αναφέροντας ότι πρώτη φορά καλούνται να ψηφίσουν τέλος Απριλίου. Μίλησαν, δε, για εκβιασμό, καθώς δεν τον μελέτησαν επαρκώς, όμως, στην περίπτωση που δεν τον εγκρίνουν θα μείνουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι του ΤΕΠΑΚ.