Σοβαρά προβλήματα καταγράφονται σε δύο πολύ κομβικά σημεία της Πάφου, τα οποία πρέπει να επιλυθούν το συντομότερο δυνατόν, υποστηρίζει ο δημοτικός σύμβουλος της ΕΔΕΚ στον Δήμο Πάφου, Φίλιππος Φιλίππου, με παρέμβαση του στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου.

Πρόκειται όπως τονίζει για την διάβαση πεζών στην πλατεία Κέννετυ στο κέντρο του Δήμου Πάφου, η οποία δεν δίνει καθόλου χρόνο στους πεζούς για να διασταυρώσουν το δρόμο, παρά μόνο καταφέρνουν να φτάσουν μέχρι το μέσο της διαδρομής. Ο κ. Φιλίππου ζητά όπως αυξηθεί ο χρόνος διασταύρωσης των πεζών στο συγκεκριμένο σημείο.

Αναφέρει επίσης ότι η κίνηση που αναπτύσσεται στην Λεωφόρο Αθηνών είναι αρκετή και αναμένεται με την λειτουργία της Σχολής του ΤΕΠΑΚ να αυξηθεί ακόμη περισσότερο, καθιστώντας έτσι τη σημερινή κατάσταση στα φανάρια πολύ προβληματική.

Θα πρέπει να προστεθεί πράσινο βέλος στα φανάρια για τις δεξιόστροφες πορείες ώστε να δοθεί περισσότερος χρόνος στους οδηγούς που θέλουν να κινηθούν από την Λεωφόρο Αθηνών προς τις οδούς Χριστόδουλου Σώζου και Σωτηράκη Μαρκίδη και από την Λεωφόρο Αθηνών προς την Λεωφόρο Αλεξάνδρου Παπάγου. Με αυτό τον τρόπο θα ρυθμιστεί καλύτερα η κυκλοφορία των οχημάτων χωρίς να δημιουργούνται τεράστιες ουρές στις λεωφόρους και στα φανάρια, επισημαίνει.