Ο Όμιλος ΑΒΑΞ ανανέωσε τη συνεργασία με την Intersys για 5 επιπλέον έτη.

Η συνεργασία αφορά στην παροχή Υπηρεσιών Διαχείρισης Εκτύπωσης (Managed Print Services – MPS) με αναβάθμιση των τεχνολογικών υποδομών των κεντρικών γραφείων του Ομίλου με πολυμηχανήματα Canon, των εργοταξίων με υπερσύγχρονα plotter και με παράλληλη εφαρμογή του πλέον αξιόπιστου λογισμικού διαχείρισης εκτυπώσεων uniFLOW.

Το uniFLOW αναβαθμίζει διαχείριση των συσκευών, αξιοποιώντας πλήρως τη δυναμική κάθε πολυμηχανήματος του οργανισμού, για εκτύπωση και σάρωση. Η αυτοματοποίηση που παρέχει το uniflow, η εγγύηση του ονόματος Canon και η τεχνογνωσία της Intersys, βελτιώνουν την παραγωγικότητα, παρέχουν καλύτερο έλεγχο του κόστους και αυξημένη ασφάλεια των εγγράφων.

O Όμιλος ΑΒΑΞ A.E. είναι ένας από τους ισχυρότερους κατασκευαστικούς Ομίλους στην Ελλάδα, με μακρά ιστορία επιτυχημένων παραδόσεων, εμβληματικών έργων υποδομής, εταιρικής ανάπτυξης, συμβολής στην ελληνική οικονομία και επιτυχημένης παρουσίας στις διεθνείς αγορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το project της Αγίας Νάπας και οι πύργοι των 113 μέτρων

Η Intersys είναι μια πολλαπλά αναγνωρισμένη εταιρεία τεχνολογίας, με περισσότερα  από 60 χρόνια αποδεδειγμένη εμπειρία στην υποστήριξη και ψηφιακή αναβάθμιση  των οργανισμών, μέσα από την αυτοματοποίηση των εταιρικών διαδικασιών, τη διακίνηση της πληροφορίας και την απομακρυσμένη διαχείριση του εξοπλισμού τους.

Τα χαρακτηριστικά του έργου και η αμοιβαία επωφελής συνεργασία των δύο μερών, έρχονται όχι μόνο να ανταποκριθούν αλλά και να υπερκαλύψουν τις προδιαγραφές απόδοσης, κόστους και ασφάλειας και να συμβάλλουν σημαντικά στην  συνολική εξέλιξη του ψηφιακού μετασχηματισμού του Ομίλου ΑΒΑΞ A.E.