Έξω από τις κτηριακές εγκαταστάσεις του Δημοκρατικού Συναγερμού βρέθηκαν σήμερα οι δεσμοφύλακες-μέλη της συντεχνίας «Ισότητα», οι οποίοι για 15η μέρα συνέχισαν τη διαμαρτυρία τους. Όπως ανέφερε στο philenews ο πρόεδρος του κλαδικού συμβουλίου δεσμοφυλάκων της «Ισότητας», Γιώργος Μαλτέζος, αποφάσισαν να μην κλείσουν την Πινδάρου ούτως ώστε να μην ταλαιπωρήσουν τους οδηγούς.

Οι δεσμοφύλακες επέδωσαν υπόμνημα στον Αναπληρωτή Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, κ. Χάρη Γεωργιάδη. Ο κ. Μαλτέζος τόνισε πως θα συνεχιστεί η επ’ αόριστον απεργία, ενώ αύριο αναμένεται να μαζευτούν σε άλλο σημείο της Λευκωσίας, χωρίς ωστόσο να επηρεάσουν το οδικό δίκτυο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ταυτόχρονα, καλούν σε μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις: «Καλούμε όλους τους υπόλοιπους συναδέλφους μας, που δεν συμμετείχαν στα μέτρα βασιζόμενοι σε (αποδεδειγμένα) ψεύτικες υποσχέσεις, όπως στηρίξουν τον δίκαιο αγώνα μας για ένα καλύτερο μέλλον, με αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης, για μας και τις οικογένειές μας».

  

 

Οι δεσμοφύλακες ζητούν την παροχή ειδικού επιδόματος και μισθολογική αναβάθμιση των κλιμάκων τους από Α2-5-7 σε Α3-5-7 με ταυτόχρονη τοποθέτηση τους στο σημείο των συνδυασμένων κλιμάκων που θα βρισκονταν αν δεν αναστέλονταν οι προσαυξήσεις για 5 έτη.