Το είδαμε και αυτό στην Πάφο: Ένας αλλοδαπός «άπλωσε» το στρώμα του κυριολεκτικά στο μέσο της πολυσύχναστης λεωφόρου Τάφοι των Βασιλέων και ξάπλωσε, ως να βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο του.

Η απίστευτη ιστορία διαδραματίσθηκε μέρα μεσημέρι χθες και έκπληκτοι διερχόμενοι οδηγοί βρίσκονταν για ώρα αντιμέτωποι με το αλλιώτικο αυτό «εμπόδιο» καταμεσίς του δρόμου. Ευτυχώς, τα χειρότερα για τον άνθρωπο αποφεύχθηκαν, αφού οι οδηγοί τον αντιλαμβάνονταν γρήγορα και φρόντιζαν να σταματούν και να αποφεύγουν το σημείο στο οποίο «άραξε» ο άνθρωπος αυτός.

Η επικίνδυνη και ασυνήθιστη ενέργεια δεν είχε ξεκαθαρίσει για ποιο λόγο έγινε μέχρι την ώρα που οι αστυνομικοί κλήθηκαν στη σκηνή και τον απομάκρυναν, αν και διερχόμενοι ανέφεραν ότι ο πρωταγωνιστής της αλλιώτικης αυτής υπόθεσης διαμαρτυρόταν για την έλλειψη αρωγής στο να εξεύρει χώρο διαμονής. Ο ίδιος πάντως, σε παρατηρήσεις οδηγών να φύγει από το μέσο του δρόμου διότι κινδυνεύει, εμφανιζόταν…αμετάπειστος: «Πηγαίνετε, εδώ είναι ο δρόμος μου», ήταν η απάντηση του, σύμφωνα με αρκετούς εξ αυτών.