Εξώδικο πρόστιμο ύψους 2000 ευρώ αναγκάστηκε να καταβάλει 21χρονος στην Πάφο για τροχαίες παραβάσεις. Ο νεαρός αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού, ενώ επιπρόσθετα το όχημα του που οδηγούσε δεν έφερε στο μπροστινό μέρος πινακίδα εγγραφής.

Ο εντοπισμός του 21χρονου έγινε όταν μέλη του Ταμείου Θήρας ενημέρωσαν την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου ότι ενώ βρίσκονταν στην Αχέλεια για περιπολία λόγω κυνηγίου, εντόπισαν όχημα να κινείται σε αγροτική περιοχή και να έρχεται προς το μέρος τους. Αν και έκαναν σήμα όπως είπαν στον οδηγό να σταματήσει, αυτός ανέπτυξε ταχύτητα επιχειρώντας να διαφύγει.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, διαφάνηκε ότι το αυτοκίνητο οδηγείτο από τον 21χρονο, ο οποίος αφού εντοπίστηκε κλήθηκε στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφ. Εκεί ανακρινόμενος παραδέχτηκε ότι τη συγκεκριμένη ώρα οδηγούσε το όχημα του στο σημείο που υπέδειξαν τα μέλη της Θήρας και προέβαλε διάφορους ισχυρισμούς για το ότι δεν σταμάτησε. Εναντίον του εκδόθηκε εξώδικο ύψους 2.000 ευρώ καθώς και εξώδικο πρόστιμο για το ότι το όχημα του στο μπροστινό μέρος δεν έφερε πινακίδα εγγραφής.