Μετοχικές αλλαγές προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα στην G4S Secure Solutions (Cyprus) Limited, την εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες ασφάλειας και μεταφοράς χρημάτων και η οποία είναι ο μεγαλύτερος παίκτης του συγκεκριμένου τομέα στην Κύπρο.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Insider, ο βρετανικός όμιλος G4S ελέγχει πλέον το 100% των μετοχών της κυπριακής εταιρείας αφού απέκτησε το 26% που ήλεγχε μέχρι πρότινος ο επιχειρηματίας Γιάννος Αργυρού.
 
Σε επικοινωνία με τον κ. Αργυρού, επιβεβαίωσε την πράξη και εξήγησε πως αυτή έγινε επειδή ο όμιλος έχει σημαντικά σχέδια για να μεγαλώσει ακόμα περισσότερα την παρουσία του στην κυπριακή αγορά επενδύοντας στην τεχνολογία και δίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στη διαχείριση μετρητών. «Κρίναμε πως από τη στιγμή που ο Όμιλος θέλει να κάνει σημαντικές επενδύσεις στην αγορά, το καλύτερο είναι να ελέγχει ολόκληρο το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας», εξήγησε ο Γ. Αργυρού.
 
Πρόσθεσε πως ο ίδιος διατηρεί τον ρόλο του γενικού διευθυντή και CEO της κυπριακής εταιρείας. «Τα στελέχη του Ομίλου έδειξαν εμπιστοσύνη στη μέχρι τώρα δουλειά που έχει γίνει στην Κύπρο και συμφωνήσαμε να παραμείνω στη θέση του CEO της εταιρείας ώστε να συνεχίσει η εύρυθμη λειτουργία της σε συνάρτηση με τους νέους σχεδιασμούς», ανέφερε.
 
Κατά τον κ. Αργυρού, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την κυπριακή οικονομία που ένας διεθνής κολοσσός, ο μεγαλύτερος στον τομέα του αποφασίζει να επενδύσει και να επεκτείνει το αποτύπωμα του στην κυπριακή αγορά.