Σκηνές τρόμου έζησαν το βράδυ της 1ης Μαρτίου οι υπάλληλοι ενός μίνι μάρκετ της αλυσίδας 7-Eleven στο Ντένβερ, όταν ένας άνδρας εισέβαλε στο κατάστημα όπου εργάζονταν και επιχείρησε να το ληστέψει με την απειλή ενός αιχμηρού εργαλείου για την αφαίρεση καρφιών.

Όταν ο 43χρονος κακοποιός, ονόματι Κρίστοφερ Κοτς, αντιλήφθηκε ότι είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία και δεν μπορούσε να διαφύγει, ταμπουρώθηκε με τον ένα από τους δύο εργαζόμενους στο πίσω μέρος του καταστήματος, απειλώντας ότι θα τον σκότωνε αν δεν τον άφηναν να φύγει.

Στα πλάνα που έδωσε στη δημοσιότητα την περασμένη εβδομάδα η αστυνομία του Ντένβερ, αποτυπώνονται οι γεμάτες ένταση στιγμές πριν την έφοδο των αστυνομικών στο 7-Εleven και την εξουδετέρωση του δράστη.

Έπειτα από την κλήση που δέχτηκαν για απόπειρα ληστείας και επίθεση με μαχαίρι στο κατάστημα, στο σημείο έσπευσαν τέσσερις αστυνομικοί. Σύντομα βεβαιώθηκαν ότι ο ύποπτος βρισκόταν στο πίσω δωμάτιο του καταστήματος και ότι απειλούνταν η ζωή του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, αφού έσπασαν την πόρτα, κάλεσαν τον ύποπτο να ρίξει στο πάτωμα το αιχμηρό εργαλείο που κρατούσε, απειλώντας τον υπάλληλο.

Όταν εκείνος δεν συμμορφώθηκε άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα ο ύποπτος να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος και ο όμηρος να καταφέρει να διαφύγει.

Ο 43χρονος δράστης, που είχε δεχθεί 36 σφαίρες στο σώμα του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

protothema.gr