Ένα άτομο σκοτώθηκε και πολλά άτομα τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά, σε πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον το βράδυ της Τετάρτης.

Η αστυνομία εξέδωσε σήμα συναγερμού για το αυτοκίνητο στο οποίο πιστεύεται ότι επέβαινε ο ένοπλος που διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος.

Δύο παιδιά στο νοσοκομείο

Aξιωματούχοι, σύμφωνα με πληροφορίες από τον Guardian, επιβεβαίωσαν ότι ένας άνδρας ανακηρύχθηκε νεκρός στον τόπο του εγκλήματος και ότι άλλοι πέντε, μεταξύ των οποίων ένας εννιάχρονος και ένας 12χρονος, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή τους.

Οι αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι οι πυροβολισμοί έλαβαν χώρα γύρω στις 6.10 μ.μ. στο βορειοανατολικό τμήμα της πόλης και ότι πιθανώς υπάρχουν δύο δράστες που κυκλοφορούν ελεύθεροι. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, δήλωσαν ότι η έρευνα είναι στην αρχή της, αλλά πιστεύουν ότι οι ύποπτοι βγήκαν από το όχημα και άρχισαν να πυροβολούν.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των μέσων ενημέρωσης, η επικεφαλής της αστυνομίας Πάμελα Α. Σμιθ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της σε όσους επλήγησαν από τους πυροβολισμούς της Τετάρτης και σημείωσε ότι οι αστυνομικοί εργάζονται για την αντιμετώπιση της πρόσφατης αύξησης της βίας.

Αν και οι ανθρωποκτονίες και άλλα είδη βίαιων εγκλημάτων έχουν μειωθεί κατά 22% σε σχέση με πέρυσι τέτοια εποχή, φέρεται να σημειώθηκαν τρεις άλλοι πυροβολισμοί στην Ουάσινγκτον αυτή την εβδομάδα, από τους οποίους τραυματίστηκαν πολλοί άνθρωποι.

in.gr