Με μια επιστολή η New Day καλωσορίζει τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Τράπεζας Κύπρου Τζον Χούρικαν στα νέα του καθήκοντα. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Χούριγκαν θα αναλάβει το νέο του ρόλο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και θα διαδεχθεί τον Τζέημς Κορκοραν, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος της New Day από το 2009, και θα αναλάβει ως μη εκτελεστικός. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Hourican: Φεύγω για οικογενειακούς λόγους

Η New Day κάνει αναφορά στο βιογραφικό του Τζον Χούριγκαν αλλά και στα όσα έχει πετύχει ο Τζέημς Κορκοραν. Χαρακτηριστικά τους τελευταίους 12 μήνες, ο Κόρκοραν έχει προσθέσει 1.2 εκατ. πελάτες, ενίσχυσε τις ψηφιακές δυνατότητες του ομίλου και επέκτεινε την επενδυτική ικανότητα των αμερικάνων και γιαπωνέζων επενδυτών. 

Ο Sir Mike Rake, επικεφαλής του ομίλου καλωσόρισε τον Τζον Χούριγκαν λέγοντας πως “Έρχεται σε πολύ ευχάριστο χρονικό σημείο καθώς συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε ως ένας καινοτόμος και υπεύθυνος ηγέτης στην αγορά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πριν την λήξη του συμβολαίου φεύγει ο Χούρικαν

Ο Τζον Χούριγκαν από την πλευρά του δήλωσε πως “Η New Day είναι μια εταιρεία με αρκετές δυνατότητες. Έχει χτίσει πολύ δυνατή βάση πελατών, χάρη στις άριστες υπηρεσίες της, έχει φανταστικές συνεργασίες, και είναι ανοικτή σε νέες ευκαιρίες με ταλαντούχο προσωπικό. Είμαι περήφανος που μπαίνω στην εταιρεία και είναι τιμή μου να αναλαμβάνω μετά τον James, που έχει πετύχει πάρα πολλά. Ανυπομονώ να ξεκινήσω”.