Το ποσό των €715.000 ζητά η Altamira Real Estate για κτήριο που στέγαζε για 10 και πλέον χρόνια γνωστό Fun Park της Λευκωσίας, που λειτουργούσε με την επωνυμία Magic Day. Πρόκειται για εμπορικό κτήριο στην Ενορία Παναγία Ευαγγελίστρια του Δήμου Ιδαλίου, σε απόσταση περί τα 660 μέτρα νοτιοδυτικά του Λυκείου Ιδαλίου και περί του ενός χιλιομέτρου νοτιοανατολικά του Δημαρχείου Ιδαλίου.

Το ακίνητο είναι τοποθετημένο σε κοντινή απόσταση από τον κύριο δρόμο Ιδαλίου-Πέρα Χωρίου. Το κτήριο ανεγέρθηκε το 2010 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του είναι καλό. Συγκεκριμένα, το κτήριο χρησιμοποιείτο ως παιχνιδότοπος και αποτελείται από ισόγειο, μεσοπάτωμα και υπόγειο.

Εξωτερικά υπάρχει τοπιοτέχνηση με συνθετικό γρασίδι, χώρος παιχνιδιών και χώροι στάθμευσης.

Σημειώνεται ότι το κτήριο αποτελεί το 1/3 μερίδιο του ακινήτου με εμβαδό γης 3863 τ.μ (περίπου). Το εμβαδό του ισογείου ανέρχεται σε 340 τ.μ (περίπου), του μεσοπατώματος σε 21 τ.μ (περίπου) και του υπογείου σε 38 τ.μ (περίπου).

Το ακίνητο να σημειωθεί επηρεάζεται από απαλλοτρίωση λόγω διαπλάτυνσης του οδικού δικτύου στο ανατολικό του σύνορο.

Το Magic Day Fun Park ανέστειλε τη λειτουργία του λόγω των μέτρων που επιβλήθηκαν για αντιμετώπιση της πανδημίας στις 2 Φεβρουαρίου του 2021.