Η Freedom Finance Europe δρούσε ανέκαθεν με γνώμονα τους υπαλλήλους της, εστιάζοντας στην ευημερία και την επαγγελματική τους ανάπτυξη. Γι’ αυτό δεσμευόμαστε να εμπλουτίζουμε συνεχώς την εταιρική κουλτούρα και το εργασιακό περιβάλλον.

Η αναγνώρισή μας ως κορυφαίος χώρος εργασίας επιβεβαιώνει τις συλλογικές προσπάθειες των εργαζομένων μας, της διοίκησης, καθώς και της ομάδας ανθρώπινου δυναμικού.

Συχνά τονίζω ότι η Freedom Finance Europe είναι μια εξαιρετικά δυναμική εταιρεία. Θέτουμε φιλόδοξους στόχους και η ομάδα μας αναλαμβάνει κάθε δύσκολο έργο με ζήλο. Τα τελευταία χρόνια, έχουμε διατηρήσει το πνεύμα μιας start-up, ενώ διευρύναμε σημαντικά το προσωπικό μας. Μόνο το 2022, η ομάδα μας αυξήθηκε κατά 83%.

Οι ομάδες που αναπτύσσονται ταχέως πάνω από 20% τείνουν να «δένουν» μέσα σε 6-8 μήνες. Σε αυτό το διάστημα, το ανθρώπινο δυναμικό μας, μαθαίνουν ο ένας τον άλλον και «χτίζουν» τη συνεργασία τους. Παρά τις σχετιζόμενες προκλήσεις, σημειώσαμε ποσοστό ικανοποίησης εργαζομένων 96% σύμφωνα με την ανεξάρτητη έρευνα «Great Place to Work». Αυτό δείχνει ότι πράγματι κάτι κάνουμε σωστά.

Σήμερα, η Freedom Finance Europe διατηρεί 7 γραφεία στην Ευρώπη, με σχέδια για ακόμη 9 μέσα στη χρονιά. Στην ομάδα μας συγκαταλέγονται επαγγελματίες κορυφαίοι στο είδος τους, κάθε ηλικίας και καταγωγής. Είναι εξειδικευμένοι επαγγελματίες με πλούσια διεθνή εμπειρία. Πέρα από τη συνεργασία μας, αθλούμαστε συχνά και απολαμβάνουμε ποιοτικό χρόνο μαζί.

Αυτό είναι η ποικιλομορφία για εμάς- αξιοποιώντας τη μοναδικότητά μας να αναπτυσσόμαστε και να παρέχουμε πρώτης τάξεως υπηρεσίες και προϊόντα σε όλη την Ευρώπη. Βέβαια, ο συντονισμός τόσο ποικιλόμορφων ατόμων και ομάδων δεν είναι εύκολη υπόθεση, ωστόσο έχουμε σημειώσει σημαντική πρόοδο και πρόκειται να κάνουμε πολλά περισσότερα στο μέλλον.

Το 2023, στοχεύουμε να επεκτείνουμε το προσωπικό μας κατά 60%-70%. Θεωρούμε ότι η αναγνώρισή μας ως «Great Place to Work» θα δώσει ακόμη ένα μήνυμα στους κορυφαίους υποψηφίους να επιλέξουν τη Freedom Finance Europe ως τον επόμενο χώρο εργασίας τους. Αναζητούμε επαγγελματίες με εξαιρετικές τεχνικές δεξιότητες, εκπαίδευση, και πάνω απ’ όλα θέληση για ανάπτυξη. Εάν νιώθετε ότι περιγράφουμε εσάς, ρίξτε μια ματιά στις κενές θέσεις στη σελίδα καριέρας της Freedom Finance Europe.

Τον επόμενο χρόνο, με την επέκταση της ομάδας μας, θα συμμετάσχουμε ξανά στο πρόγραμμα «Great Place to Work», για να υπερασπιστούμε την ιδιότητα μας ως κορυφαίος εργοδότης. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος: να γίνουμε νούμερο ένα. Θέτουμε φιλόδοξους στόχους, επιδιώκουμε τη μέγιστη ικανοποίηση των εργαζομένων και πιστεύουμε ακράδαντα στην επιτυχία μας.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Headquarters: Christaki Kranou 20, Freedom Tower, 5th Floor, 4041 Germasogeia, Limassol, Cyprus