Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού, αιτήσεις δανειοδότησης, Contact Pay για άμεση αποστολή χρημάτων σε αποθηκευμένες επαφές του κινητού, ηλεκτρονική υπογραφή εγγράφων και… δεν θα χρειαστεί να πάτε στην τράπεζα ποτέ ξανά.

Το Hellenic Bank Mobile App εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα χαρακτηριστικά, προσφέροντας στους πελάτες τη δυνατότητα να πραγματοποιούν εύκολες και γρήγορες συναλλαγές, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία στα καταστήματα αλλά και τις επιπλέον χρεώσεις. 

Με φιλικό και απλό σχεδιασμό και ενσωματωμένα βιομετρικά χαρακτηριστικά, το Hellenic Bank Mobile App αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για τις καθημερινές τραπεζικές ανάγκες των πελατών, προσφέροντας μια πραγματικά εύκολη τραπεζική εμπειρία, οποτεδήποτε και από οπουδήποτε.

Οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν πλέον να αιτηθούν για ‘Στεγαστικό δάνειο’, ‘Χρηματοδότηση Αυτοκινήτου’, Προσωπικό δάνειο’, ‘Πιστωτική κάρτα’ ή ‘Λογαριασμό με όριο’, κάνοντας CONNECT στο Hellenic Bank Mobile App και ακολουθώντας μερικά απλά βήματα. Με τη νέα αυτή προσθήκη, οι χρήστες του Hellenic Bank Mobile App μπορούν ανά πάσα στιγμή να συνδεθούν στην εφαρμογή της Ελληνικής Τράπεζας και να επιλέξουν από τα «Προϊόντα δανειοδότησης» αυτό που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες τους. Ακολούθως, αφου εγκριθεί η αίτηση, τα έγγραφα υπογράφονται ηλεκτρονικά και πλέον ο πελάτης για τα προσωπικά προϊόντα δεν χρειάζεται ούτε καν να μεταβεί σε κατάστημα. Το ίδιο ισχύει και για το άνοιγμα λογαριασμού, αλλά και για την επικαιροποίηση των προσωπικών δεδομένων του πελάτη, καθώς όλα πλέον μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά.

CONTACT PAY στη στιγμή

Το Contact Pay έχει μετατρέψει τη χρονοβόρα και περίπλοκη αποστολή χρημάτων σε μια τόσο απλή διαδικασία, όσο η αποστολή SMS με το κινητό. Με το Contact Pay ο χρήστης μπορεί να αποστείλει ή να λάβει χρήματα από και προς τις αποθηκευμένες επαφές του κινητού του, από και προς λογαριασμούς της Ελληνικής Τράπεζας, σε πραγματικό χρόνο και χωρίς χρέωση.

Με την ασφάλεια του FREEZE

Οι κάρτες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας και ο κίνδυνος απώλειας ή ακόμα και κλοπής μιας κάρτας είναι πάντα υπαρκτός. Το Hellenic Bank Mobile App δίνει τη λύση και πάλι με το πάτημα ενός κουμπιού.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να απενεργοποιήσουν προσωρινά την κάρτα τους ανά πάσα στιγμή για λόγους ασφαλείας, σε περίπτωση που αυτή χαθεί ή κλαπεί. Στην επιλογή «Κάρτες», κάτω από την ενότητα «Διαχείριση κάρτας», υπάρχει η επιλογή «Μπλοκάρετε την κάρτα» (Freeze card). Εξίσου σημαντικό είναι ότι, με τον ίδιο εύκολο τρόπο, οι χρήστες έχουν την επιλογή να ενεργοποιήσουν ξανά την κάρτα τους (Unfreeze). Στην ίδια ενότητα μπορείτε ακόμη να δηλώσετε αν η κάρτα έχει χαθεί ή έχει κλαπεί και να διαχειριστείτε τις ειδοποιήσεις “alerts” των καρτών σας, ώστε να ενημερώνεστε για τις συναλλαγές σας με SMS  ή ειδοποιήσεις Push

Εικονικές Κάρτες

Για επιπλέον ασφάλεια στις συναλλαγές σας, η Ελληνική Τράπεζα έχει προσθέσει και την επιλογή δημιουργίας εικονικής κάρτας μίας χρήσης. Ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει την εικονική κάρτα κάθε φορά που θέλει να πραγματοποιήσει μια online συναλλαγή και στη συνέχεια το σύστημα καταστρέφει αυτόματα τα στοιχεία της κάρτας αυτής. Αμέσως μετά, δημιουργούνται νέες λεπτομέρειες, οι οποίες εμφανίζονται απευθείας στην εφαρμογή, έτοιμες για την επόμενη online αγορά του πελάτη.

Έλεγχος και ασφάλεια  

Η σύνδεση στην εφαρμογή πραγματοποιείται βιομετρικά, χωρίς να απαιτείται η εισαγωγή κωδικών, αλλά με το δαχτυλικό αποτύπωμα ή την αναγνώριση προσώπου του χρήστη (Face ID). Παράλληλα, η ταυτοποίηση γίνεται πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ, χωρίς SMS – OTP και άλλες χρονοβόρες διαδικασίες. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ο χρήστης έχει πρόσβαση στους λογαριασμούς του, στις κάρτες και στις συναλλαγές του, μπορεί να μεταφέρει χρήματα, να πραγματοποιήσει τις πληρωμές που επιθυμεί και να εξοφλήσει λογαριασμούς κοινής ωφελείας σε 17 κατηγορίες οργανισμών και για πάνω από 1,200 λογαριασμούς.

Οι πελάτες μπορούν να δουν τον κωδικό PIN της κάρτας τους, να δουν και να προγραμματίσουν πληρωμές και πάγιες εντολές και να μεταφέρουν χρήματα μεταξύ των λογαριασμών τους ή και σε άλλες τράπεζες, έχοντας το πλεονέκτημα της αποστολής έως και €5,000 SEPA δωρεάν. Επίσης, μπορούν να δουν και να αποθηκεύσουν πιστοποιητικά που αφορούν τους λογαριασμούς τους, όπως το IBAN, πιστοποιητικά τόκων και το ιστορικό των συναλλαγών τους, ενώ μπορούν να διαχειριστούν και τους λογαριασμούς προειδοποίησής τους.

ΜΠΛΕ

Έχεις κάρτα της Ελληνικής Τράπεζας; Έχεις επιστροφή χρημάτων!

Και ποιος δεν θα ήθελε μετά από μια «εξόρμηση» στα καταστήματα να λάβει πίσω μέρος του ποσού που έχει πληρώσει; Σε μία εποχή διογκωμένων λογαριασμών και αυξημένων εξόδων, το να μπορείς να κερδίζεις ενώ ψωνίζεις, είναι χωρίς αμφιβολία μια θετική εξέλιξη. Με το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε, οι κάτοχοι καρτών της Ελληνικής Τράπεζας δεν μαζεύουν απλώς βαθμούς, αλλά απολαμβάνουν επιστροφή χρημάτων.

Το Μπλε αποτελεί ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, που ανταποδίδει την εμπιστοσύνη των πελατών που χρησιμοποιούν κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας. Ειδικότερα, μέσω του προγράμματος, οι πελάτες επωφελούνται με επιστροφή χρημάτων, πραγματοποιώντας αγορές με τις κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Μπλε. Η συμμετοχή στο Μπλε είναι δωρεάν και το μόνο που πρέπει να κάνουν οι πελάτες είναι να έχουν ενεργοποιήσει στο κινητό τους την εφαρμογή Mple Rewards.

Εκτός από την επιστροφή χρημάτων από αγορές στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν να επωφεληθούν και από ειδικές προσφορές που απευθύνονται αποκλειστικά στους χρήστες της εφαρμογής Mple Rewards, έχοντας έτσι την ευκαιρία να κερδίσουν ακόμα μεγαλύτερη επιστροφή χρημάτων.

Tο Μπλε περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων, όπως η ΙΚΕΑ, τα McDonald’s, οι υπεραγορές Σκλαβενίτης, τα καταστήματα STEPHANIS, το Leroy Merlin, τα πρατήρια καυσίμων Πετρολίνα, Agip, Eni και Shell, τα καταστήματα Beauty Line, Holland & Barrett, αρτοποιεία, ταξιδιωτικά γραφεία, η αεροπορική εταιρεία SKY express και πολλές άλλες.

Στο Μπλε συμμετέχουν περισσότερες από 170 επιχειρήσεις, με πάνω από 500 σημεία πώλησης σε όλη την Κύπρο, όπου οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα από τις καθημερινές τους αγορές, ενώ ταυτόχρονα να επωφεληθούν από προσφορές μόνο γι’ αυτούς.

Δικαίωμα  συμμετοχής στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε έχουν όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών της Ελληνικής Τράπεζας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος, είναι να κατεβάσει και να ενεργοποιήσει την εφαρμογή Mple Rewards, κάνοντας εγγραφή. Η εφαρμογή Mple Rewards είναι διαθέσιμη από το App Store, το Google Play και το Huawei App Gallery.

Μέσω της εφαρμογής Mple Rewards, οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν επίσης να ενημερωθούν για τις προσφορές, να δουν πόσα χρήματα έχουν συλλέξει και ποιο είναι το υπόλοιπό τους, αλλά και να καθορίσουν τις ρυθμίσεις που επιθυμούν για την επιστροφή των χρημάτων τους.

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε της Ελληνικής Τράπεζας, καθώς και για να ανακαλύψετε τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, μπορείτε να βρείτε στο https://www.hellenicbank.com/mple.