Η PwC Κύπρου φιλοξένησε άλλη μια επιτυχημένη τελετή βράβευσης εκπαιδευόμενών της που διακρίθηκαν στις πρόσφατες εξετάσεις του ACCA. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Experience Center του οργανισμού παρουσία του Φίλιππου Σώσειλου, Διευθύνοντος Συμβούλου της PwC Κύπρου, και της Άννας Λοΐζου, Chief People Officer.

Ο οργανισμός αναγνώρισε τα επιτεύγματα αλλά και την αφοσίωση των παρακάτω εκπαιδευόμενων του:

• Θεόφιλος Χρήστου (Φοιτητής ACCA): Κατέκτησε την πρώτη θέση παγκύπρια και την 18η παγκόσμια στο μάθημα Strategic Business Reporting (SBR), στην εξεταστική περίοδο του Ιουνίου 2023.

• Ghina Kardas (Εκπαιδευόμενη ACCA, 2021 Intake): Εξασφάλισε την πρώτη θέση παγκύπρια και την 12η παγκόσμια στο μάθημα Financial Management (FM), στην εξεταστική περίοδο του Ιουνίου 2023.

• Sauli Sheykho (Εκπαιδευόμενη ACCA, 2021 Intake): Κατέκτησε την πρώτη θέση παγκύπρια και την 36η παγκόσμια στο μάθημα Audit & Assurance (ΑΑ), στις εξετάσεις του Σεπτεμβρίου 2023.

• Γιάννης Κωμοδρόμος (Εκπαιδευόμενος ACCA, 2021 Intake): Κέρδισε την πρώτη θέση παγκύπρια και την 37η παγκόσμια στο μάθημα Advanced Financial Management στις εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2023.

Ο Φίλιππος Σώσειλος, Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Κύπρου, σχολίασε: «Τα επιτεύγματα των εκπαιδευομένων και των μαθητών μας στις εξετάσεις ACCA αποτελούν απόδειξη της σκληρής δουλειάς, της αφοσίωσης και της υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης που παρέχονται από την PwC Κύπρου. Είμαστε πολύ περήφανοι για την επιτυχία τους και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την επαγγελματική τους ανάπτυξη και αριστεία. Τέτοια επιτεύγματα δεν αναδεικνύουν απλώς τα ατομικά ταλέντα, αλλά αντανακλούν και τη δυναμική των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για ανάδειξη των νέων ηγετών στον τομέα των χρηματοοικονομικών και της λογιστικής».