Σε μια εποχή όπου η θέση της γυναίκας στον επαγγελματικό και επιχειρηματικό στίβο όλο και ενισχύεται, η Partners Connected Communications γίνεται η δεύτερη εταιρία παγκύπρια που βραβεύεται με τη διάκριση Best Workplaces™ for Women by Great Place To Work®!

Μια διάκριση που απορρέει από τη βαθιά ριζωμένη κουλτούρα ίσων ευκαιριών, σεβασμού και προοδευτικότητας στην εταιρία εδώ και πολλά χρόνια, η οποία καθιστά την Partners εργοδότη προτίμησης, ανάμεσα στις γυναίκες επαγγελματίες του χώρου της επικοινωνίας.

Η Partners Connected Communications επενδύει πολύ στην αρμονική συνεργασία και την ίση αντιμετώπιση ανδρών και γυναικών καθώς και στη συνεχή προσωπική ανάπτυξη, ενδυνάμωση και εξέλιξη όλων των στελεχών της, επιτρέποντας στις γυναίκες να αξιοποιήσουν στον μέγιστο βαθμό τις ικανότητές τους και να ικανοποιήσουν τις επαγγελματικές τους φιλοδοξίες. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που σήμερα μπορούμε να μιλάμε για ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών στελεχών που περιλαμβάνει και τις υψηλότερες θέσεις στην ιεραρχία και τη διοίκηση της εταιρίας.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η Partners είναι ένας ιδανικός χώρος εργασίας για τις γυναίκες. Η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής με την παροχή κινήτρων είναι ανάμεσα στις υψηλές προτεραιότητες της εταιρίας. Η επέκταση του ορίου άδειας μητρότητας, η παροχή αδειών για να παραστούν οι γονείς σε σημαντικές στιγμές των παιδιών τους, καθώς και η αύξηση των ημερών που μπορούν να δουλεύουν από το σπίτι είναι μερικά από αυτά.

Ο σεβασμός της ελευθερίας στον τρόπο έκφρασης αποτελεί βασική προϋπόθεση για να εργαστεί κανείς στην εταιρία.  Η διαφορετικότητα της προσωπικότητας, αλλά και του τρόπου σκέψης όχι μόνο γίνεται αποδεκτή αλλά και καλλιεργείται ως ένας τρόπος διατήρησης της δημιουργικότητας και της game changing νοοτροπίας, για την οποία η Partners είναι γνωστή στον χώρο της επικοινωνίας. Η παροχή ίσων ευκαιριών για όλους ανεξαιρέτως, η ενθάρρυνση της συμμετοχής στις αποφάσεις, η αποχή από προκαταλήψεις, στερεότυπα και ταμπού δημιουργούν ένα κλίμα αποδοχής, ομαδικότητας και συμμετοχικότητας, κάτι το οποίο επιβεβαιώνει και το ίδιο το όνομα της εταιρίας.

Η Partners πάντα αποτελούσε πρότυπο εργοδότη με ιδιαίτερη ευαισθησία στην ενίσχυση της θέσης και την καταξίωση της γυναίκας στον επαγγελματικό χώρο, κάτι που έρχεται να επισφραγίσει η φετινή ανακήρυξή της ως Best Workplaces™ for Women by Great Place To Work®.