Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, συγχρονιζόμενο με τις νέες  τάσεις της ψηφιακής εποχής, προχώρησε στη δημιουργία λογαριασμών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Οι λογαριασμοί του ΧΑΚ αφορούν το LinkedIn, το Facebook και Instagram, με το όνομα Cyprus Stock Exchange.  Συγκεκριμένα, τα ψηφιακά κανάλια του ΧΑΚ είναι τα ακόλουθα:

https://cy.linkedin.com/company/the-cyprus-stock-exchange

https://www.instagram.com/cyprus.stock.exchange/

https://www.facebook.com/profile.php?id=61554183698255

Μέσω της πρωτοβουλίας αυτής, το ΧΑΚ στοχεύει στην ενίσχυση της προβολής των αγορών των υπηρεσιών και των δραστηριοτήτων του, μέσα από τις ψηφιακές πλατφόρμες, τις οποίες χρησιμοποιούν σε ευρεία κλίμακα, οι χρήστες των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

Το ΧΑΚ, που έχει πρωτοπορήσει στην Κύπρο στην εφαρμογή σύγχρονων υποδομών και τεχνολογίας (π.χ. για την παραχώρηση ψηφιακής υπογραφής σε ενδιαφερόμενους, αναβαθμίσεις συστημάτων διάχυσης χρηματιστηριακής πληροφόρησης – σύστημα ανακοινώσεων ΟΑΜ σε ηλεκτρονική μορφή, κ.ά.), θα συνεχίσει την τεχνολογική αναβάθμισή του σε όλους τους τομείς δραστηριότητας του, εφόσον η τεχνολογία, αποτελεί πλέον βασικό ουσιαστικό παράγοντα της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Συνεπώς, οι ενδιαφερόμενοι για τις δραστηριότητες του ΧΑΚ, μπορούν να λαμβάνουν ενημέρωση στους σχετικούς λογαριασμούς, ως πιο πάνω και το Χρηματιστήριο, θα αξιολογεί θετικά σχόλια και εισηγήσεις και θα προβαίνει σε διαρκείς αναβαθμίσεις/εκσυγχρονισμό για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση και εξυπηρέτηση των συντελεστών της Αγοράς.