Την ολοκλήρωση της εξαγοράς του Αρεταίειου Ιατρικού Κέντρου ΛΤΔ ανακοίνωσε ο ελληνικός όμιλος εταιρειών Hellenic Health Group (HHG), ο οποίος πριν ένα χρόνο είχε εξαγοράσει και το Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείου.

Σε ανακοίνωση σχετικά με την εξαγορά, σημειώνεται ότι στον όμιλο ανήκουν επίσης έξι ιδιωτικά νοσοκομεία της Ελλάδας (Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ και Creta Interclinic), καθώς και δίκτυο υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας (HealthSpot και Alpha Lab).

Υλοποιώντας το επενδυτικό του πλάνο στην Κύπρο, ο HHG σημειώνει ότι το Αρεταίειο Νοσοκομείο «θα προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις στους τομείς της τεχνολογίας, των υποδομών, καθώς και της εκπαίδευσης με στόχο την κατακόρυφη βελτίωση του επιπέδου των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους ασθενείς». Προσθέτει, δε, ότι στόχος είναι το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό να διαθέτει «τα απαραίτητα εφόδια και την αμέριστη στήριξή μας για την δημιουργία ενός ιδιωτικού νοσοκομείου εφάμιλλου των καλύτερων νοσοκομείων του εξωτερικού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρεταίειο: 41 στους 42 ιατρούς… συνιστούν deal

Στην ανακοίνωση, σημειώνεται ακόμα ότι «το Αρεταίειο Νοσοκομείο είναι ένα καινοτόμο ιδιωτικό νοσοκομείο που υπηρετεί την Αριστεία», το οποίο «με σεβασμό στον άνθρωπο και έχοντας για πυξίδα τις αξίες της ποιότητας, της ομαδικής εργασίας και της συνεχούς βελτίωσης, παρέχει όλες τις διαγνωστικές και θεραπευτικές υπηρεσίες, πιστοποιημένες για το υψηλό τους επίπεδο με διεθνή πρότυπα, σε ένα σύγχρονων προδιαγραφών κτήριο».

ΚΥΠΕ